Vacature glasmonteur

25 april 2017


D&O Bouwglas in Franeker is een professionele partner in zichtbaar goede bouwproducten van glas, kunststof en aluminium. Het bedrijf maakt deel uit van de D&O Groep en levert kwaliteitsproducten van bekende merken. Onze kracht zit in het meedenken in oplossingen en het uitvoeren van maatprojecten. Als gecertificeerde vakspecialisten staan we garant voor een fraai en vakkundig afgewerkt eindresultaat.

D&O Bouwglas is per direct op zoek naar een

Glasmonteur (1 fte)

Functieomschrijving
In je functie als glasmonteur monteer je onder andere glazen puien, deuren, balustrades en wanden. Onderdeel van de montage is het plaatsen van Profilit beglazing (glazen u-balken).

Functie-eisen
Je bent bouwkundig onderlegd en bereid je te verdiepen in glasoplossingen.
Het hebben van een VCA-certificaat is een pré.
Je bent in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur BE, en per direct beschikbaar.

Profiel kandidaat
We zoeken een enthousiaste leergierige allround medewerker die samen met een andere glasmonteur op pad gaat. Je hebt een positieve werkhouding en bent representatief, klantvriendelijk en servicegericht. Je werkt zorgvuldig en netjes op de werkvloer. Het reizen en overnachten (af en toe in het buitenland) zie je als een avontuur waarbij je je realiseert dat je het visitekaartje bent van ons bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor de salaris- en arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO Vlakglas.

Solliciteren 
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je motivatie met cv voor 8 mei 2017 naar info@dogroep.nl t.a.v. Roland Douma.

Meer informatie of contact
Vragen over de vacature? Aarzel niet om contact op te nemen met Roland Douma, directeur D&O Bouwglas, op telefoonnummer: 0517 39 25 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.