Pilkington glas

Pilkington Benelux (NSG Group) is een duurzame partner in glasoplossingen voor de bouwsector, auto-industrie en specialiteitenmarkt. Het is een internationaal toonaangevend glasproducent met verkoopvestigingen in 130 landen, waarvan zes in Nederland.

D&O Bouwglas is niet alleen dealer van Pilkington glas, maar ook gekwalificeerd Profilit partner. En dus werken we intensief samen met Pilkington.

In Franeker staat een compleet glascentrum, twee bedrijven – D&O Bouwglas en Glashandel Wybenga – onder één dak, waar glas verkrijgbaar is vanaf 2 tot 24 mm dik tot lengtes van 6 meter.

Benieuwd naar Pilkington glas?Neem contact met ons op

Pilkington Profilit beglazing

D&O is dus tevens dealer van Profilit beglazing, profielglas bestaande uit u-balken, ook wel bekend onder de productnaam linit en reglit. Allereerst passen we Profilit toe voor lichtdoorlatende en isolerende binnen- en buitenwanden voor markante projecten. Daarnaast is het kleurrijk en architectonisch! Daarom moet u eigenlijk wel even kijken op onze productpagina voor meer informatie en inspiratie over dit prachtige profielglas.


Pilkington Insulight met SreenLine

Een wel heel uniek product van Pilkington is Insulight met ScreenLine, glas met in de spouw een gemonteerde jaloezie of plissé black-out. Dus is het systeem ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor tevens zeer duurzaam. Bovendien is er keuze in twee uitvoeringen en vier bedieningsmogelijkheden. De jaloezie is daarnaast leverbaar in negen kleuren en de plissé black-out in wit, waarbij u voor de binnenzijde nog een keuze kan maken tussen wit en crème. Zo is er altijd een zonwerende oplossing die op uw wensen aansluit.

Met de andere glasproducten, zoals: OptiWhite, OptiView, K Glass, Optitherm, Activ en Insulight, kunnen we bij D&O Bouwglas vele soorten glas leveren voor allerlei type oplossingen.

Uw showroom

In de 500 m2 grote showroom bij D&O vindt u een groot productaanbod van Pilkington. U bent op afspraak (met uw klanten) welkom op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op: (0517) 39 25 32 of maak gebruik van het contactformulier.