Beslag glazen douchedeur

7 mei 2015


KL Megla is een leverancier van beslag voor een glazen douchedeur en/of frameloze douchewand. Zij bieden met hun standaard scharniersystemen of de op maat gemaakte accessoires een groot aantal oplossingen voor douchecabines. Het beslag leent zich uitstekend voor oplossingen in hotels en openbare voorzieningen.

Beslag glazen douchedeur

Beslag glazen douchedeur personaliseren

Het beslag van KL Megla heeft een fijne afwerking en is beschikbaar in aluminium, roestvrij staal, glans verchroomd en massief messing. Een leuk detail is dat het scharnier op de glazen douchedeur gepersonaliseerd kan worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Uiteraard geschikt voor alle glazen deuren in bijvoorbeeld hotels, wellness centra, sauna of in andere type bedrijfspanden, denk aan winkels.

Beslag glazen douchedeur met bedrijfslogo

Inspiratie beslag glazen douchedeur

Laat u als ontwerper of aannemer inspireren door de folder KL Megla beslag en kies daaruit de beste oplossing voor uw klant. Dit beslag is uiteraard te bestellen bij D&O Glas | Kunststof | Aluminium te Franeker maar ook te bekijken in uw showroom.

Vragen?

Heeft u vragen over beslag voor uw douchedeur? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u onze showroom bezoeken? Maak dan vooraf een afspraak.