Over ons

D&O Bouwglas is uw professionele partner voor hoogwaardige bouwproducten. Wij leveren uitsluitend topproducten van de betere merken. Onze kracht zit in het ontwerpen en uitvoeren van complexe maatwerkprojecten en het meedenken in oplossingen. 

Elk project kan rekenen op onze grootste zorg en aandacht, van begin tot eind. Bovendien werken wij snel en efficiënt dankzij de korte lijnen binnen het bedrijf. Door de nauwe samenwerking met onze leveranciers, hebben we doorgaans de producten snel in huis.

Glaskeur

Onze medewerkers zijn gekwalificeerd voor het GLAS/GBO Vakcertificaat. D&O Bouwglas is gekwalificeerd voor Glaskeur, het keurmerk van Bouwend Nederland, Vakgroep GLAS. Ons bedrijf voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen voor het produceren en leveren van glas.

vacature verkoopmedewerker binnendienst

Over ons machinepark

Met een breed scala aan productiemachines kunnen we zowel complexe als unieke glas- en spiegelbewerkingen realiseren. We beschikken onder andere over cnc-gestuurde machines, digitale printers en modellen snijtafels. D&O Bouwglas kan excelleren in snelle bewerkingen van kleine en grote productiebatches. Daarnaast kunnen wij met ons eigen wagen park alle producten snel leveren en bezorgen in de gehele Benelux.

Pilkington Dealer

Als partner van Pilkington en dealer van Profilit beglazing creëren wij unieke oplossingen voor gevelbeglazing. De Schüco kunststof kozijnen isoleren uitstekend en zijn blijvend kleurecht.
Niet alleen kunt u met onze gecertificeerde vakspecialisten vertrouwen op een keurige afwerking, netheid op de werkplek, maar ook op een correcte afleveringen en een fraai eindresultaat.

Kunststof_kozijnen_D&O_Franeker

Over uw 500 m2 showroom

Bij D&O vindt u een omvangrijk assortiment glazen, kunststof en aluminium producten. Een groot deel hiervan kunt u met eigen ogen bekijken in uw showroom, waar u op afspraak en met uw aannemer, interieurbouwer, jachtbouwer, schilder of glaszetter welkom bent op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vindt u op de pagina “Uw showroom”.

Showroom bezoeken?Neem contact met ons op
Showroom D&O Franeker 5

Projecten van groot tot klein

Met ons team van vaklieden voelen wij ons niet te groot voor kleinschalige projecten. Bovendien hebben we het organisatievermogen en de ervaring om omvangrijke projecten tot een succesvol einde te brengen. Een aantal daarvan vindt u op de pagina “Projecten”.

Geen omkijken naar

Service staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Vooraf denken we zorgvuldig met u mee, waardoor u tussentijds geen omkijken heeft naar uw project. Wij doen dit samen met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers.

Over ons bedrijf

D&O is gestart in 1999. De directie bestaat uit Roland en Sebastiaan Douma, broers met lange ervaring op glasgebied. De directie hecht waarde aan kwaliteit, houdt van aanpakken en oplossen en dat merkt u aan de no-nonsense manier van werken.

Naast D&O Glas | Kunststof | Aluminium uit Franeker zijn Roland en Sebastiaan Douma ook eigenaar van Glashandel Wybenga.

Open Dag MVO economisch zonnepanelen D&O Bouwglas

Tot slot is D&O bezig stappen te zetten aangaande maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en werkt samen met diverse specialistische partners.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over de ‘over ons’ pagina of interesse in ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Contactgegevens:
t. (0517) 39 25 32
m: info@dogroep.nl