Over ons

D&O Bouwglas wil uw professionele partner zijn voor hoogwaardige bouwproducten van glas, kunststof en aluminium. Wij werken alleen met producten van bekende merken of het nu gaat om glazen deuren, vouw- en schuifwanden of een enkele douchecabine. 

Als dealer van Pilkington Profilit beglazing creëren wij unieke oplossingen voor gevelbeglazing. De Schüco kunststof kozijnen isoleren uitstekend en zijn blijvend kleurecht.
Met onze gecertificeerde vakspecialisten kunt u vertrouwen op een keurige afwerking, netheid op de werkplek, een correcte afleveringen en een fraai eindresultaat.

500 m2 showroom

Bij D&O vindt u een omvangrijk assortiment glazen, kunststof en aluminium producten. Een groot deel hiervan kunt u met eigen ogen bekijken in uw showroom. Hier bent u zonder afspraak welkom op maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Hebt u specifieke vragen, dan is het handig om vooraf een afspraak te maken. Meer informatie vindt u op de pagina “Uw showroom”.

Uw_showroom_D&O_Franeker

Projecten van groot tot klein

D&O Bouwglas levert en plaatst bouwproducten. Afhankelijk van het type product doen we dit zelf of in opdracht van een aannemer, interieurbouwer, jachtbouwer, schilder of glaszetter. Met ons team van vaklieden voelen wij ons niet te groot voor kleinschalige projecten. Tegelijkertijd hebben we het organisatievermogen en de ervaring om omvangrijke projecten tot een succesvol einde te brengen. Een aantal daarvan vindt u op de pagina “Projecten”.

Geen omkijken naar

Service staat bij ons bedrijf hoog in het vaandel. Vooraf denken we zorgvuldig met u mee, waardoor u tussentijds geen omkijken heeft naar uw project. Wij doen dit samen met een team van enthousiaste en ervaren medewerkers.

D&O

D&O is gestart in 1999. De directie bestaat uit Abe Oevering & Roland en Sebastiaan Douma, broers met lange ervaring op glasgebied. De directie hecht waarde aan kwaliteit, houdt van aanpakken en oplossen en dat merkt u aan de no-nonsense manier van werken.

Naast D&O Glas | Kunststof | Aluminium uit Franeker zijn Roland en Sebastiaan Douma ook eigenaar van Wieringer Glas uit Zwaag (Hoorn) en Glashandel Wybenga.

D&O is bezig stappen te zetten aangaande Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en werkt met diverse specialistische partners.