Kunststof kozijnen

Uw huis is de plek waar u zich letterlijk en figuurlijk thuis voelt. Waar u zich veilig en geborgen voelt. Ook op tijden dat u (ver) van huis bent wilt u het gevoel hebben dat uw woning veilig is en het er ook behaaglijk blijft. Met kunststof kozijnen heeft u deze zekerheden.

Onze kunststof kozijnen, van onder andere het Duitse topmerk Schüco, bieden u namelijk zoveel moois. Van een lage energierekening, geluidsisolatie tot het weren van inbrekers. En dat allemaal met kozijnen die u zelf ook nog eens samen stelt qua kleur en structuur.

Bespaar op energie met kunststof kozijnen

kunststof kozijnenMet kunststof kozijnen haalt u de perfecte isolatie in huis. Warmte blijft lekker bij u binnen en de tocht blijft buiten. Zelfs met harde wind. Ook bent u beschermd tegen vocht. De wooncomfort stijgt en de energierekening daalt.

Geluidsisolatie: laat de drukte buiten

Wanneer u in een drukke straat woont waar veel om u heen gebeurt zijn er ook veel omgevingsgeluiden te horen. En wanneer u even in alle rust een boek wilt lezen, tv wilt kijken of lekker van elkaar wilt genieten, is het mooi als u die geluiden kunt blokkeren. Kunststof kozijnen bieden uitstekende geluidisolatie. Geluidsoverlast komt voortaan niet meer in uw woordenboek voor.

Interesse in kunststof kozijnen?Neem contact met ons op

En dit biedt kunststof kozijnen van D&O Bouwglas u meer

  • Veilig wonen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, VKG-keurmerk en het KOMO-keurmerk
  • Onderhoudsarm
  • Houdt u van hout? Kies dan voor kunststof met het uiterlijk van hout. Zo heeft u het beste van twee werelden!
  • Te bestellen in de kleur, structuur en accenten die u wilt
  • Keuze uit diverse uitvoeringen en bedieningsmogelijkheden

Ontdek het zelf in onze showroom

De beste indruk van onze producten krijgt u natuurlijk in onze showroom. U bent er op afspraak (tijdens werkdagen) van harte welkom.

Vragen?

Vragen over kunststof kozijnen? Neem dan gerust contact met ons op!