Schüco kunststof kozijnen

Een kunststof kozijn is meer dan een mooie omlijsting van uw ramen en deuren. Wanneer u gaat verbouwen, renoveren of uw nieuwe thuis ontwerpen verlangt dan ook meer dan alleen een fraai uiterlijk. Het Duitse merk Schüco biedt u datgene wat u belangrijk vindt bij kozijnen; leverbaar in de stijl die bij uw woning past, onderhoudsarm en veiligheid.

Bij D&O leveren we u kunststof kozijnen van dit toonaangevende merk Schüco.

Verrassend meer wooncomfort met Schüco kunststof kozijnen

Schüco kunststof kozijnenMet kozijnen van Schüco geven wij u een combinatie van aantrekkelijkheid en functionaliteit. De aantrekkelijkheid bepaalt u door zelf de kleur, structuur en accenten van het kozijn te kiezen. De functionaliteit volgt vanzelf.

Met onze kunststof kozijnen bespaart u aanzienlijk door de optimale thermische isolatie op energiekosten. De warmte blijft binnen en de kou buiten. Tocht heeft namelijk geen kans om binnen te glippen (ook niet bij sterke wind). Ook bent u zo beschermt tegen vocht. Kortom, het wooncomfort stijgt meteen! Terwijl de het bedrag op de energierekening slinkt, zijn onze kozijnen ook nog eens erg veilig.

Veilig wonen met een keurmerk

U slaapt ’s nachts heerlijk wanneer u weet dat uw huis goed beveiligd is tegen inbraak. Onze kozijnen geven u die rust. Ze zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, waardoor de gelegenheidsinbreker uw huis liever voorbij gaat.

PKVWerkend_blauwDaarnaast mogen onze kozijnen nog twee andere keurmerken dragen; VKG- en KOMO-keurmerk. Het VKG-keurmerk is een organisatie van toonaangevende producenten en leveranciers van kunststof gevelelementen. Met het KOMO-keurmerk voldoen de kozijnen automatisch aan de relevante wet- en regelgeving die in de bouw van toepassing is. Denk aan het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Kunststof kozijnen van Schüco samengevat

  • Uitstekende isolatie-eigenschappen
  • Lange levensduur
  • Zeer voordelig
  • Onderhoudsarm
  • In vele uitvoeringen voor elk type woning. Modern en klassiek
  • Kunststof kozijnen met het uiterlijk van hout
  • Natuurlijk maken we alles voor u op maat

Bekijk de kunststof kozijnen in de showroom

Bezoek onze showroom en bekijk de kunststof kozijnen en al onze overige hoogwaardige bouwproducten met eigen ogen. Loop gerust eens binnen op werkdagen tijdens kantooruren. Heeft u specifieke vragen? Dan is het handig om even een afspraak te maken. Hebben we ook alle tijd om al uw vragen te beantwoorden. Uiteraard kunt u sowieso altijd contact met ons opnemen voor al uw vragen.