Uw showroom

Showroom bezoeken? Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom bent u op afspraak van harte welkom. De showroom is op werkdagen geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Over uw showroom

Bij D&O vindt u een 500 m2 showroom met een omvangrijk assortiment producten van glas, kunststof en aluminum producten. Denk aan u-glas/profielglas, designglas, spiegels, deuren, kozijnen maar ook kunst voor aan de muur.

Benedenverdieping

Op de benedenverdieping vindt u uiteraard veel glas in allerlei soorten, maten en diktes. Dit maken we zichtbaar door vouw- en schuifwanden, keukenachterwanden, douchecabines en glazen deuren. Ook de accessoires zoals deurbeslag (handgrepen en andere bevestigingsmaterialen) zijn aanwezig. Van het Duitse topmerk Schüco hebben wij diverse opstellingen gemaakt waarin de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in diverse kleuren prachtig tot hun recht komen.

Bovenverdieping

Via een trap van glas komt u op onze bovenverdieping. Een blikvanger is de douchecabine met een fotoprint als achterwand. De vele douchecabines met verschillende soorten hang- en sluitwerk zullen uw klant zeker inspireren. Tot slot vind u hier ook een spiegelwand, waar we een aantal spiegels tonen.

Vragen over úw showroom?Neem contact met ons op

Zithoek
De showroom biedt u tevens de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie even te gaan zitten en de wensen van uw klant verder in kaart te brengen. Niet alleen praktisch, maar ook efficiënt aangezien u alle glasproducten binnen handbereik heeft.

Uiteraard zijn er voldoende folders aanwezig om mee te nemen. Zo ook de algemene brochure van D&O Bouwglas Franeker en onze nieuwste brochure speciaal voor de interieurbouw, meubelbouw en jachtbouw.