Uw showroom

Bij D&O vindt u een omvangrijk assortiment glazen, kunststof en aluminium producten. Een groot deel hiervan kunt u met eigen ogen bekijken in uw 500 m2 grote showroom.

 

Showroom beneden

Op de benedenverdieping vindt u uiteraard veel glas in allerlei soorten, maten en diktes. Dit maken we zichtbaar door vouw- en schuifwanden, keukenachterwanden, douchecabines en glazen deuren. Ook de accessoires zoals handgrepen en andere bevestigingsmaterialen zijn aanwezig. Van het Duitse topmerk Schüco hebben wij diverse opstellingen gemaakt waarin de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in diverse kleuren prachtig tot hun recht komen. Aangekleed met binnenzonwering krijgt uw klant een goed beeld.

 

Showroom boven

Via een trap van glas komt u op onze bovenverdieping. Een blikvanger is de dakkapel van kunststof. De vele douchecabines met verschillende soorten hang- en sluitwerk zullen uw klant zeker inspireren. Tot slot kan de klant zich spiegelen bij een wand.

Zithoek
De showroom biedt u tevens de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie even te gaan zitten en de wensen van uw klant verder in kaart te brengen.

Algemeen

Uiteraard zijn er voldoende folders aanwezig om mee te nemen. Zo ook de Algemene brochure van D&O.

U bent zonder afspraak (met uw klanten) welkom op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Check voorafgaand aan uw bezoek de actuele openingstijden* en mogelijke vakantiesluitingen om teleurstellingen te voorkomen. Hebt u specifieke vragen, waarvoor u iemand van ons nodig heeft, dan is het handig om vooraf een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op: (0517) 39 25 32.

*Gesloten rond jaarwisseling

Rond de jaarwisseling zijn wij gesloten. Donderdag 20 december 2018 is onze laatste werkdag van dit jaar. Vanaf maandag 7 januari 2019 staan wij weer voor u klaar. Wij wensen u fijne feestdagen en een zichtbaar goed nieuwjaar!