Uw showroom

Showroom bezoeken? Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom bent u op afspraak van harte welkom. De showroom is op werkdagen geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Pinksteren 2023

Vanwege Pinksteren zijn wij op maandag 29 mei gesloten. Dinsdag 30 mei staan we weer voor u klaar. 

Over uw showroom

Bij D&O vindt u een 500 m2 showroom met een omvangrijk assortiment glazen, kunststof en aluminium producten. 

Benedenverdieping

Op de benedenverdieping vindt u uiteraard veel glas in allerlei soorten, maten en diktes. Dit maken we zichtbaar door vouw- en schuifwanden, keukenachterwanden, douchecabines en glazen deuren. Ook de accessoires zoals handgrepen en andere bevestigingsmaterialen zijn aanwezig. Van het Duitse topmerk Schüco hebben wij diverse opstellingen gemaakt waarin de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in diverse kleuren prachtig tot hun recht komen.

Showroom boven

Via een trap van glas komt u op onze bovenverdieping. Een blikvanger is de douchecabine met een fotoprint als achterwand. De vele douchecabines met verschillende soorten hang- en sluitwerk zullen uw klant zeker inspireren. Tot slot vind u hier ook een spiegelwand, waar we een aantal spiegels tonen.

Vragen over úw showroom?Neem contact met ons op

Zithoek
De showroom biedt u tevens de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie even te gaan zitten en de wensen van uw klant verder in kaart te brengen.

Uiteraard zijn er voldoende folders aanwezig om mee te nemen. Zo ook de Brochure D&O Bouwglas Franeker.

Algemeen

Bij D&O Bouwglas hanteren wij de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de adviezen van Bouwend Nederland voor wat betreft het coronavirus (vanaf maart 2020).