Uw showroom

Bij D&O vindt u een 500 m2 showroom met een omvangrijk assortiment glazen, kunststof en aluminium producten. 

Showroom beneden

Op de benedenverdieping vindt u uiteraard veel glas in allerlei soorten, maten en diktes. Dit maken we zichtbaar door vouw- en schuifwanden, keukenachterwanden, douchecabines en glazen deuren. Ook de accessoires zoals handgrepen en andere bevestigingsmaterialen zijn aanwezig. Van het Duitse topmerk Schüco hebben wij diverse opstellingen gemaakt waarin de kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in diverse kleuren prachtig tot hun recht komen. Aangekleed met binnenzonwering krijgt uw klant een goed beeld.

Showroom boven

Via een trap van glas komt u op onze bovenverdieping. Een blikvanger is de dakkapel van kunststof. De vele douchecabines met verschillende soorten hang- en sluitwerk zullen uw klant zeker inspireren. Tot slot kan de klant zich spiegelen bij een wand.

Zithoek
De showroom biedt u tevens de gelegenheid om onder het genot van een kop koffie even te gaan zitten en de wensen van uw klant verder in kaart te brengen.

Algemeen

Uiteraard zijn er voldoende folders aanwezig om mee te nemen. Zo ook de Brochure D&O Bouwglas Franeker.

Afspraak maken?

Wilt u met uw klanten bij ons in de showroom afspreken of ze doorverwijzen? Uw showroom is op werkdagen geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Check vooraf altijd onze actuele openingstijden. Om uw klant optimaal van dienst te kunnen zijn willen wij u vragen om van tevoren een afspraak te maken! U kunt ons bereiken op: (0517) 39 25 32.

Bouwvak 2020

De bouwvak in regio Noord Nederland duurt van maandag 20 juli tot en met vrijdag 7 augustus (week 30 t/m 32). Donderdag 16 juli is onze laatste werkdag. U kunt in deze periode geen bezoek brengen aan onze showroom.