Erkend leerbedrijf

D&O Bouwglas is een erkend leerbedrijf. Dus leiden wij vakmensen op. Doe jij de opleiding mbo-bouwkunde? Dan hebben wij een stageplek of leerbaan (BBL) voor jou!

Koning Willem Alexander zei het al in zijn toespraak bij de opening van het mbo-schooljaar 2018/2019: “Wij hebben jullie keihard nodig”! En dat onderstrepen wij van harte. Hieronder de video van de opening.
Bron: MBO Raad, online 27 augustus 2018.

“Het zijn de mbo’ers die Nederland laten draaien en wij hebben jullie keihard nodig”, aldus Koning Willem-Alexander.

Als werkgever nemen wij onze verantwoordelijkheid door zowel een stageplek als een leerbaan aan te bieden. Zo bieden wij jou de mogelijkheid om in de praktijk het vak van glasmonteur te leren.

Leerplaatsen op Stagemarkt

Op Stagemarkt staan de volgende leerplaatsen:

Gezel glaszetter – Crebonummer 25005 – Niveau 3
Glaszetter – Crebonummer 25006 – Niveau 2

Als erkend leerbedrijf bieden we je een werkomgeving die niet alleen aansluit bij je opleiding maar ook een plek waar je veel kunt leren van onze gespecialiseerde glasmonteurs. Beoordeel onze projecten om te kijken of die voor jou interessant genoeg zijn.

Veilige werkplek

Omdat we een glasbedrijf zijn staat veiligheid hoog bij ons op de agenda. Wij verwachten van onze medewerkers en dus ook van jou dat je zorgvuldig omgaat met onze (glas)producten en je collega’s. Daarom zorgen we samen voor netheid op de werkvloer, laten we geen gereedschappen rondslingeren en leveren we goed werk af.

Bewijs erkend leerbedrijf

De erkenning om leerbedrijf te worden is afgegeven door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).
Hoewel je opleiding vaak wel akkoord gaat, bieden wij je wel de mogelijkheid om dit bewijs te downloaden. Daarnaast hebben wij ook de brief over het bestuursakkoord van de MBO Raad opgenomen, mocht je daarin geïnteresseerd zijn.

Erkend leerbedrijf D&O Bouwglas Franeker

Vragen of contact?

Om snel antwoord te krijgen op je vragen of om duidelijkheid te krijgen over de aangeboden leerplaats kan je contact opnemen met Ronald Douma. Bel naar (0517) 39 25 32.