Dorma Muto schuifdeursysteem

Muto is een schuifdeursysteem van Dorma. Muto is Latijns voor verandering; en dat de ruimte verandert met dit nieuwe manuele schuifdeursysteem voor glazen deuren, daar kunt u van op aan!

Schuifdeuren zijn een praktische oplossing wanneer de ruimte beperkt is. Muto is meer, het nieuwe manuele schuifdeursysteem biedt functioneel comfort, is naast tijdloos, tevens elegant en creëert met haar zelfsluitende mechanisme en de onzichtbare vergrendeling strakke lijnen een compact design.

Dorma Muto is een manueel schuifdeursysteem

Muto is een schuifdeursysteem met een handmatige bediening en wordt uitgevoerd met gelaagd veiligheidsglas (installatieglas). Het letselbeperkend glas is verkrijgbaar in veel kleuren, met of zonder patronen en in elke gewenste uitvoering en op maat. D&O komt samen met u tot ontwerp en realisatie van niet alleen een stijlvol, maar ook een solide en veilig product.

Advies nodig over Dorma Muto schuifdeursysteem?Neem contact met ons op

Muto professioneel gebouwbeheer

Dorma wil met dit schuifdeursysteem en de toevoeging van een status indicator tevens de zakelijke markt een oplossing bieden voor professioneel gebouwbeheer. Muto is daarom een goede keus en kan gepersonaliseerd worden tot in de kleinste details!

Hallo, ik ben Muto

Maak ook kennis met Muto, de multifunctionele schuifdeur door het bekijken van de video.

Meer informatie nodig voor overleg met anderen? Download de PDF van Dorma Muto of bekijk de prachtige presentatie in Adobe Slate.