Dubbele beglazing

Wanneer we het hebben over dubbele beglazing, hebben we het over oneindige mogelijkheden. U kunt alle kanten op bij D&O wanneer u op zoek bent naar manieren om de isolatie van uw huis te verbeteren, of wanneer u de geluidsoverlast wilt verminderen. Wij zijn leverancier van Pilkington en zodoende zijn wij in staat om topkwaliteit te bieden.

Voordelen van dubbele beglazing

Men denkt vaak het eerst aan de grote investering die verbonden zit aan het overstappen op isolerende beglazing. Afhankelijk van uw wensen kunnen de kosten redelijk hoog zijn. Waar men dan niet altijd gelijk aan denkt is de andere kant van het verhaal, de enorme besparing en comfort die ze ervoor terugkrijgen.

Huizen met dit type beglazing hebben in verhouding met huizen met enkel glas, aanzienlijk betere isolatie. De warmte van binnen blijft ook daadwerkelijk binnen, die ‘lekt’ niet langer gemakkelijk naar buiten. Daarnaast blijft de warmte van de zon die doorgelaten wordt door de dubbele beglazing, beter binnen. De hoeveelheid licht die doorgelaten wordt is afhankelijk van het type glas dat u laat installeren, maar de afname van 1% is verwaarloosbaar en zal alleen waarneembaar zijn wanneer u 2 verschillende types glas naast elkaar heeft staan.

Heeft u interesse in dubbele beglazing?Neem contact met ons op

Dankzij die verbeterde isolatie hoeft u minder vaak/lang uw huis warm te stoken, en zal uw huis energiezuiniger worden. Dit is ook nog eens beter voor het milieu. Hoeveel u bespaart is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de u-waarde van het glas. De u-waarde is de warmtedoorgangscoëfficiënt, hoe lager de waarde, hoe minder warmte doorgelaten wordt en hoe beter de isolatie van uw glas dus is. Tot slot heeft u dankzij de isolatie van dubbele beglazing ook nog eens minder last van geluidsoverlast.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over de voordelen en verschillende mogelijkheden op onze pagina over isolatieglas of neem contact met ons op.