Industrieel deurbeslag

24 oktober 2016


Gezien de huidige bouwtrends kon industrieel deurbeslag voor glazen deuren niet uitblijven.

Naast de veelzijdige oplossingen die we bij D&O al bieden voor hang- en sluitwerk voegen we daar nu deze stoere industriële beslaglijn aan toe. Het industrieel deurbeslag bestaat uit een glasdeurscharnier, loopslot en een d/n slot. Er zijn drie type uitvoeringen: roest, metaal en brons.

industrieel deurbeslag beslaglijn
Toepassingen industrieel deurbeslag

Het industrieel deurbeslag leent zich uitstekend voor interieur-, winkel- en kantooroplossingen. De scharnieren en sloten creëren een stoere uitstraling waarbij de glazen deuren juist licht en ruimte geven aan de omgeving. Een unieke en luxe combinatie!

Deurkruk

De industriële afwerking is niet slijtvast genoeg om als deurkruk te gebruiken. Het glasbeslag kan echter prima gecombineerd worden met een RVS-kruk of in een Ral-kleur naar keuze.

Meer informatie

Op de pagina folders staan onder het kopje “accessoires” verschillende typen deurbeslag en schuifdeursystemen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en prijzen van deurbeslag voor uw bedrijf of project? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoekt u beslag voor een schuifdeur? Het schuifdeursysteem Muto van Dorma is zeer geschikt voor glazen binnen schuifdeuren. Lees hier alles over dit systeem.