Isolerende beglazing

Bij D&O hebben we een groot aanbod van isolerende beglazing in allerlei verschillende vormen en maten. Wij zijn leverancier van Pilkington isolatieglas, synoniem voor topkwaliteit. Afhankelijk van uw wensen, hebben wij een advies op maat. Mocht u nog geen wensen hebben, dan krijgt u die na het lezen van de voordelen die deze beglazing u te bieden heeft.

Waarom isolerende beglazing?

Isolerende beglazingEen goed ge├»soleerd huis brengt allerlei voordelen met zich mee. De belangrijkste hiervan is natuurlijk dat een huis hierdoor energiezuinig wordt. De warmte binnenshuis blijft langer aanwezig, en uw huis zal hierdoor minder snel afkoelen. Met enkel glas heeft u het gevaar dat de warmte uit uw huis ‘lekt’. Doordat uw huis nu energiezuinig is, zal u jaarlijks besparen op uw energiekosten. De mate van uw jaarlijkse besparing is wel afhankelijk van het soort glas dat gebruikt wordt. Zo zal u met normaal dubbelglas minder besparen dan met HR++ glas. Natuurlijk is het een hele investering om over te stappen op isolerende beglazing, maar binnen een paar jaar heeft u die investering terugverdient door de hoeveelheid besparing op energiekosten. Daarnaast is het ook nog eens voordelig voor het milieu, met een goed ge├»soleerd huis hoeft u minder vaak/lang te stoken.

Heeft u interesse in isolerende beglazing?Neem contact met ons op

Geluidsoverlast

Daarnaast is er natuurlijk ook nog de kwestie van geluidsoverlast die enkel glas met zich meebrengt. Enkel glas laat veel geluid door doordat het een groot oppervlakte is dat geluidsgolven direct doorstuurt naar binnen, bij isolerende beglazing heb je het gedeelte tussen de 2 lagen glas wat bestaat uit stilstaande lucht, de beste vorm van isolatie. Hierdoor worden de geluidsgolven afgeremd, wat resulteert in een afname in geluid dat doorgelaten wordt. Geluidsoverlast is dus niet langer het geval wanneer u overstapt op isolatieglas. Dankzij de isolatie zal de mate van geluidsoverlast significant afnemen en zorgen voor een rustige woonomgeving.

Concluderend, zal isolerende beglazing een positief effect hebben op het gebied van:

  • Energiekosten
  • Milieu
  • Geluidsoverlast
  • Woningwaarde

Meer informatie over isolerende beglazing?

Voor meer informatie over de voordelen en verschillende mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen.