Nieuwste schuifdeursysteem Muto

23 januari 2016


Het nieuwste schuifdeursysteem Muto van Dorma is zeer geschikt voor glazen binnen schuifdeuren. Het systeem biedt meer functies dan voorganger Agile. De techniek van dit schuifdeursysteem is geheel onzichtbaar geïntegreerd in het schuifdeurbeslag. 

Het zelfsluitende mechanisme en dormotion zorgen ervoor dat de deur automatisch en zachtjes sluit. Met een afstandsbediening of muurschakelaar kan de schuifdeur vergrendeld worden. Zomaar even een paar optionele functies, van dit nieuwste schuifdeursysteem Muto, die het totaalproduct zeer gebruiksvriendelijk maken.

Nieuwste schuifdeursysteem Muto – eenvoudige installatie

Leverancier Dorma toont in haar installatievideo dat het MUTO manuele schuifdeursystemen bijzonder gemakkelijk te plaatsen is. U heeft via een verwijderbare afdekplaat toegang tot alle essentiële functies ook na het plaatsen. Daarbij heeft Dorma de toepassing getest met gelaagd veiligheidsglas (installatieglas).

Nieuwste schuifdeursysteem Muto en BIM

Dorma is altijd zeer compleet in het informeren van de professional. Wij delen dan ook graag het Bouw Informatie Model (BIM) dat u kunt gebruiken voor het ontwerpen, bouwen en beheren van uw project.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en prijzen van Muto voor glazen schuifdeuren voor uw bedrijf of project? Neem dan gerust contact met ons op!