Waar bent u op 1 juli 2017?

18 mei 2017


Uiteraard in Franeker op de open dag van Industrieterrein Kie West. Tussen 10:00 en 16:00 uur kunt u bij alle deelnemende bedrijven een ‘kijkje in de keuken’ nemen. D&O Bouwglas is één van de ruim 50 deelnemende bedrijven die haar deuren openstelt voor het publiek.

Wat te zien?

In onze hal staat een enorme voorraad glas en polycarbonaat uitgestald. De snijlijn is operationeel en de lasermachine zal tevens haar ‘kunsten’ vertonen. In úw showroom treft u een omvangrijk assortiment glazen, kunststof en aluminium producten aan. Zo kunt u vouw- en schuifwanden, keukenachterwanden, douchecabines en glazen deuren bekijken. Een opstelling van kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien in diverse kleuren ontbreekt niet. Elke bezoeker krijgt zo een goed beeld van onze producten.

Thema open dag

Het is alweer voor de derde keer dat Stichting Kie West een open dag organiseert. Eerdere edities waren in 2007 en 2012. We verwachten ook nu weer veel bezoekers! Het thema in 2017 is “Gezond leven & werken”. Vandaar dat naast de bedrijven ook sportverenigingen zich zullen presenteren.

Programma

Het dagprogramma kunt u (binnenkort) bekijken op de website: www.kiewestfraneker.nl. In juni verschijnt er tevens een speciale “Kie West Krant” die in de regio huis aan huis verspreid zal worden.

Vergeet niet tijd te reserveren in uw agenda om de open dag op 1 juli te bezoeken. Het is, naast de unieke kans om diverse (internationaal) opererende bedrijven te bezoeken, immers ook een ideale dag om te netwerken! Download eventueel de overzichtskaart en de flyer.

Vragen?

Vragen over de open dag bij D&O Bouwglas? Neem gerust contact met ons op! En komt u langs? Voor iedere bezoeker staat er een leuke attentie klaar (zolang de voorraad strekt).