Profilit

De beglazing van Profilit heeft ontzettend veel kleurrijke architectonische oplossingen. Voor interieur en exterieur.

Profilit beglazing wordt veelal toegepast als gevelbekleding. Daarbij monteren we het glas in aluminium montageprofielen waardoor een waterdicht kader wordt gecreëerd.

Onze projecten laten zien dat Profilit voor verschillende gebouwen een prachtig oplossing is. Te denken valt aan scholen, distributiecentra, sportscholen, loodsen, te veel om op te noemen.

Als dealer van Pilkington zijn wij partner van Reglit Profilit beglazing. Het profielglas is uit voorraad leverbaar en wordt met eigen vervoer geleverd in heel Nederland.

De vele kanten van Profilit

In de eerste plaats zijn de mogelijkheden van Pilkington Profilit beglazing eindeloos te noemen:

  • Gevelbekleding
  • Binnen- en buitenwanden
  • Scheidingswand in badkamer
  • Wanden met u-profiel
  • Glazen wand trappenhuis / spiltrap
  • Legplank in kasten of in winkels
  • Uw project

In de tweede plaats is een groot voordeel van de beglazing dat het veel natuurlijk licht doorlaat en het design tijdloos is. Daarnaast kunt u zelf de kleur en structuur kiezen. Eventueel ook met het logo van uw bedrijf.

Profilit Transferium Hoogkerk

Warmtewerend

Het oog wil wat, maar Profilit gaat verder dan alleen het prachtige design. We voorzien de beglazing naar wens ook met een warmtewerende coating. Dat zorgt ervoor dat de warmte binnen of buiten blijft.

Montage

Het vakkundig monteren van de producten gebeurt door GBO vakgecertificeerde monteurs. Om de kwaliteit blijvend te garanderen volgen wij hiervoor regelmatig trainingen en cursussen van diverse fabrikanten.

Meer weten?

Meer weten over uw mogelijkheden? Bekijk onze productpagina en projecten of neem contact met ons op. Projectmanager Henny Zwier vertelt u hier graag meer over.

DWG-bestand nodig?

Architect, BIM-tekenaar of -modelleur? Neem ook gerust contact met ons op wanneer u uit het leveringsprogramma van Profilit een DWG-bestand wenst voor uw ontwerp. Dit bestand bevat alle data die u nodig heeft voor uw model in AutoCad of BIM.