Reglit

Reglit is een andere benaming voor Profilit beglazing. Daarnaast noemen we het in de markt ook wel u-glas of profielglas. Samengevat is het glas een kleurrijke en architectonische oplossing voor interieur en exterieur.

Reglit beglazing passen we toe als gevelbekleding. Zo laten onze projecten zien dat dit type beglazing voor verschillende gebouwen (scholen, distributiecentra, sportscholen, loodsen) een duurzame toepassing is. Daarbij monteren we het glas in aluminium montageprofielen, waardoor we een waterdicht kader construeren.

Als partner van Pilkington zijn wij officiele dealer van Reglit Profilit beglazing. Bovendien is het profielglas uit voorraad leverbaar en met eigen vervoer geleverd in heel Nederland.

De vele kanten van Reglit

Reglit beglazing U-glass D&O Franeker

De mogelijkheden van Reglit beglazing zijn eindeloos te noemen:

  • Gevelbekleding
  • Binnen- en buitenwanden
  • Scheidingswand in badkamer
  • Ronde wanden met u-profiel
  • Glazen wand trappenhuis / spiltrap
  • Legplank in kasten of in winkels
  • Uw project

Het voordeel van Reglit is dat het veel natuurlijk licht doorlaat en het design tijdloos is. Daarnaast kunt u zelf voor de kleur en structuur kiezen. Ook met het logo van uw bedrijf!

Warmtewerend

Het oog wil wat, maar dit glas gaat verder dan alleen het prachtige design. Zo voorzien we de beglazing naar wens ook met een warmtewerende coating. Daardoor blijft de warmte binnen of buiten.

Meer weten?

Meer weten over uw mogelijkheden? Bekijk onze algemene productpagina en projecten of neem contact met ons op. Kortom, projectmanager Henny Zwier vertelt u hier graag meer over.

DWG-bestand nodig?

Architect, BIM-tekenaar of -modelleur? Neem ook gerust contact met ons op wanneer u uit het leveringsprogramma van Reglit een DWG-bestand wenst voor uw ontwerp. Dit bestand bevat alle data die u nodig heeft voor uw model in AutoCad of BIM.