Spiegel graveren

30 januari 2018


Wilt u een spiegel graveren met een foto, logo, tekst of versiering? Dat kan met de lasermachine bij D&O Bouwglas in Franeker.

Allereerst kiest u uit ons ruime assortiment een spiegel. U kunt kiezen voor een normale verzilverde wandspiegel, een badkamerspiegel of een spiegel met facetrand in allerlei modellen. Of voor een nieuw type; de corrosiebestendige spiegel. Daarna kunt u de spiegel bij ons laten graveren met bijvoorbeeld een afbeelding, een beeldmerk, een randversiering, een vakantiefoto of een trouwtekst. Daardoor is in principe alles mogelijk, ook een eigen ontwerp.

Spiegel graveren met lasermachine

Een lasergravure maakt een spiegel niet alleen mooier, maar ook persoonlijker. Dus heeft u een eigen ontwerp of bent u benieuwd of onze lasermachine uw idee op een spiegel kan graveren? Neem direct contact met ons op.

Graveren en model snijden

Naast het graveren op een spiegel, kunnen wij ook glas en plexiglas graveren. De CNC-gestuurde lasermachine, die wordt bediend door eigen medewerkers, kan daarnaast ook nog met uiterste precisie gaten en sparingen maken.

Productiemachines voor bewerkingen

Bij D&O Bouwglas in Franeker staat een volledig scala aan productiemachines voor zowel complexe als unieke glasbewerkingen. Met een team van vakmensen kunnen alle uiteenlopende bewerkingen aan spiegels aan verschillende machines worden uitgevoerd.

Wat u ook wenst, vraag aan ons sowieso naar de mogelijkheden.