Vacature Expeditiemedewerker

18 juli 2019


UPDATE (1-10-19)

Solliciteren is niet langer mogelijk. Deze vacature is reeds vervuld.


In je rol als expeditiemedewerker ben je (16-40 uur) verantwoordelijk voor het snijden van enkel en gelaagd glas. Je verwerkt alle bestellingen nauwkeurig voor onze uiteenlopende klanten.

Het betreft een logistieke functie die gericht is op het transport van goederen, inclusief laden en lossen, ondersteuning bij voorraadbeheer.

Functie-eisen expeditiemedewerker

We vinden het belangrijk dat je in staat bent om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Indien nodig help je andere collega’s om de werkzaamheden in de expeditie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Daarnaast helpen zij jou om je het vakgebied eigen te maken. 
Je bent zowel attent als collegiaal, ziet het werk en neemt initiatief. Verder is enig technisch inzicht handig. Ook ben je in het bezit van het rijbewijs B.

Profiel expeditiemedewerker

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een positieve werkhouding. Het werkgebied en de klanten zijn zeer divers. Je bent zowel flexibel als klantvriendelijk. Daarbij werk je zorgvuldig en netjes op de werkvloer. Veiligheid staat hierbij voorop.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor de salaris- en arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO Vlakglas.

Solliciteren

Ben jij de expeditiemedewerker die we zoeken? Stuur dan je motivatie met cv voor 30 september 2019 naar info@dogroep.nl t.a.v. Roland Douma.

Meer informatie of contact

Vragen over de vacature? Aarzel niet om contact op te nemen met Roland Douma, directeur D&O Bouwglas, op telefoonnummer: (0517) 39 25 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

D&O Bouwglas richt zich op specialistische glasprojecten waarbij we onze expertise op het gebied van glas kunnen inzetten. Met een breed scala aan productiemachines kunnen we zowel complexe als unieke glas- en spiegelbewerkingen realiseren. Daarnaast beschikken we onder andere over cnc-gestuurde machines, digitale printers en modellen snijtafels. Wij exceleren in bewerkingen van kleine en grote productiebatches. Bovendien kunnen wij met ons eigen wagenpark alle producten snel leveren en bezorgen in de gehele Benelux.