Glaszetter gevraagd

16 januari 2020


UPDATE (27-02-20)
Solliciteren is niet langer mogelijk. Deze vacature is reeds vervuld.


Ben jij (of ken jij) een glaszetter? Of wil je het mooie vak leren? Dan ben je bij D&O Bouwglas aan het juiste adres. Want wij hebben een afwisselende baan voor jou!

Functieomschrijving glaszetter

In je rol als glaszetter plaats je onder andere glazen puien, deuren, balustrades, wanden en glasspecials en leer je het plaatsen van Profilit beglazing. Je gaat op pad met ervaren glasmonteurs. Gezamenlijk realiseren jullie een breed scala aan beeldbepalende glasprojecten door het hele land.

Functie-eisen

Je bent bouwkundig onderlegd en bereid je te verdiepen in glasoplossingen. Het hebben van een VCA-certificaat is wenselijk, maar niet vereist. Wel is het handig als je in het bezit bent van een rijbewijs. Daarnaast heb je geen problemen met eventuele overnachtingen in een hotel.

Profiel glaszetter

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een positieve werkhouding, beter gezegd, iemand met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit.
Het werkgebied en de klanten zijn zeer divers. Daarom ben je klantvriendelijk, servicegericht en werk je zorgvuldig en netjes op de werkvloer.

Werken bij D&O Bouwglas?

Interesse in een baan bij D&O Bouwglas? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Roland Douma, directeur D&O Bouwglas, op telefoonnummer: (0517) 39 25 32.

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.

D&O Bouwglas in Franeker is een professionele partner in zichtbaar goede bouwproducten. Het bedrijf maakt deel uit van de D&O Groep en levert kwaliteitsproducten van bekende merken. Onze kracht zit in het meedenken in oplossingen en het uitvoeren van maatprojecten. Als gecertificeerde vakspecialisten staan we garant voor een fraai en vakkundig afgewerkt eindresultaat.