Zelfsluitende onderschoen

11 september 2014


Een eenvoudige manier van monteren van een zelfsluitende glazen pendeldeur!

Zelfsluitende_onderschoen_D&O_Franeker

Onze nieuwsbrief van 26 augustus 2014 was in zijn geheel gewijd aan beslag geschikt voor (automatische) schuifdeuren, vouwwanden en douchecabines. In dit bericht brengen we graag een nieuw type beslag onder de aandacht geschikt voor glazen deuren: de zelfsluitende onderschoen!

De zelfsluitende onderschoen is ideaal voor vloeren waar geen vloerveer kan worden gebruikt, of beter gezegd geen cementbak kan worden geplaatst. Vloerverwarming is daarvan veelal de oorzaak. Uiteraard is een bijpassende bovenschoen leverbaar.

Het systeem is eenvoudigweg te installeren, heeft geen uitsparing in de vloer nodig, slechts 4 boorgaten zijn afdoende. De montageplaat heeft een verstelbare asplaat waardoor correcties van 3 millimeter mogelijk zijn. De glazen pendeldeur kan naar twee zijden worden geopend en biedt met deze zelfsluitende onderschoen tevens een regelbare sluit- en remsnelheid.

Het deurbeslag is geschikt voor deuren tot een maximaal gewicht van 100kg. en een deurbreedte van 1000mm. Veiligheid en stabiliteit zijn bij glas zeer belangrijk, afhankelijk van de afmeting wordt er gekozen voor een glasdikte tussen de 8-13 mm.

Dit product is bij D&O verkrijgbaar omdat het een topkwaliteit betreft en voldoet aan de kwaliteitsnormen.

Zelfsluitende_bovenschoen_beslag_D&O_Franeker Zelfsluitende_onderschoen_beslag_D&O_Franeker