Acrylaatplaat snijden

8 mei 2014


D&O biedt de mogelijkheid om een op maat gesneden acrylaatplaat te leveren. In de volksmond ook wel Plexiglas, Lexaan of Polycarbonaat genoemd.

Zo wordt een acrylaatplaat vaak toegepast als een scheidingswand van supportersvakken in stadions. Maar er zijn nog veel meer toepassingen te bedenken. Bij D&O kunt u de acrylaat plaat op maat laten zagen. Juist door het hebben van een eigen zaagmachine en een grote voorraad is een snelle levering mogelijk.

Met deze machine kan je een acrylaatplaat op maat laten snijden

Voor al het glas op maat kunt u terecht bij D&O Bouwglas. Van acrylaat tot veiligheidsglas. Daarnaast kunt u glas en acrylaat bij ons laten graveren.

Acrylaatplaat van museumkwaliteit

Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar acrylaat van museumkwaliteit, dan adviseren wij u om eens te kijken op de website van onze partner partner Glashandel Wybenga. Zij bieden een groot assortiment acrylaat in uiteenlopende diktes geschikt voor allerlei doeleinden. Zo kunt u kiezen voor Tru Vue Optium Museum Acrylic UV 99 3,0 mm – 99% UV-werend. Dit type acrylaat is bovendien sterk, licht van gewicht, kleurecht, weer- en krasbestendig, antistatisch en gemakkelijk te verwerken. In de eerste plaats een ideale toepassing voor vitrines, displays, verlichtingsarmaturen en inlijstingen. In In de tweede plaatst super geschikt voor lenzen in kijkvensters voor bijvoorbeeld inktpatronen en camera-inspectiesystemen.

Vragen?

Meer informatie over het product zelf vindt u op onze productpagina. Vragen over het snijden of het bewerken van een acrylaat plexiglas plaat? Neem gerust contact met ons op!