Vitrine voor modelbouw

Locatie: Assen

Van een klant kregen wij een onderstaande foto waarop een eigengemaakte vitrine voor modelbouw te zien is. De klant is met recht trots op het eindproduct.

Vitrine voor modelbouw

De vitrine is door ons gemaakt van op maat gesneden acrylaatplaten. D&O Bouwglas biedt de mogelijkheid om dus op maat gesneden platen van acrylaat (ook wel plexiglas of polycarbonaat genoemd) te leveren. Ieder scheepsmodel vraagt immers om een vitrine op maat. Maar niet alleen voor scheepsmodellen! Ook musea en ateliers gebruiken onze service om acrylaatplaten op maat te snijden.

Want acrylaat is daarvoor uitermate geschikt. Het materiaal is in de eerste plaats sterk, ten tweede licht van gewicht, en tot slot kleurecht en gemakkelijk te verwerken. Wat u ook verzamelt, in een vitrine blijven uw spullen in ieder geval langer mooi.

Andere soorten

Naast de standaarduitvoering helder en geëtst kunt u (optioneel) ook kiezen voor ontspiegeld en gecoat, of antistatisch acrylaat in verschillende diktes (tussen de 2 en 8 mm). En wist u dat er zelfs uv-werend acrylaat is? Daarnaast kunt u glas en polycarbonaat ook bij ons laten graveren.

Meer informatie over vitrine-oplossingen?

Vraag gerust naar de vele mogelijkheden voor uw vitrinekast! Want die zijn er legio. En is het niet bij ons dan wel bij onze partner Glashandel Wybenga. Neem dus vooral contact met ons wanneer u meer informatie wenst voor uw vitrine.