Grijs getint glas met zwarte kaders

Locatie: Schagen

Grijs is het nieuwe glas voor binnen. Of het nu gaat om een schuifdeur, douchedeur of douchewand. En laat dat nu toevallig de keuze zijn geweest bij dit project: grijs getint glas ten behoeve van 13 hotelkamers in het SoHo Hotel in Schagen.

Via Jac Vink B.V., dé specialist op het gebied van onderhoud, schilderwerk en interieurafwerking, hebben wij de levering en montage van hardglazen (schuif)deuren en wanden verzorgd. Dat doen we wel vaker en dan vooral voor speciale projecten als deze.

Grijs getint gehard glas

Al het glas is uitgevoerd in gehard glas met zwarte kaders en beslag. Bij gehard glas spreken we tevens over veiligheidsglas. Dit passen we toe om te voorkomen dat er letsel kan ontstaan als het glas breekt. Gehard glas valt als het breekt namelijk uiteen in kleine veilige (onscherpe) korrels glas.

Zwarte kaders en beslag

Een grijs getinte glazen (schuif)deur of wand kan in onze ogen niet zonder zwarte kaders en beslag. Wij onderschrijven dan ook de keuze die de interieurarchitect van het hotel voor het interieur heeft gemaakt. En in combinatie met alle andere gekozen materialen geeft het de hotelkamers niet alleen sfeer en warmte, maar ook een chique uitstraling.

Zoekt u ook een glasoplossing voor uw project?

De staallook en/of gematteerd glas is helemaal de trend van vandaag. Nieuw en ook in opkomst is de bronstint. Zowel in glas als in beslag. Welke speciale glasoplossing u ook zoekt, onze glazen deuren zijn geschikt voor zowel woonhuizen als winkels, kantoren en andere utiliteitsgebouwen.

D&O Bouwglas werkt voornamelijk in opdracht van (interieur)architecten, aannemers, schilders en bedrijven in de interieur- en jachtbouw. Bent u op zoek naar een glaspartner voor specialistische glastoepassingen? Neem dan gerust contact met ons op.