Profilit Crepi in Connectie Amstelveen

Locatie: Amstelveen

Profilit Crepi is de standaard figuratie als we het hebben over Pilkington Profilit beglazing. Deze beglazing is geplaatst op de begane grond van het appartementencomplex “De Connectie” in Amstelveen.

Om exact te zijn is er gekozen voor K25/60/70 crepi met 16 draadsinleg, welke in dubbele uitvoering is geplaatst, met in de spouw van het glas isolatiemateriaal TiMax GL. Daarmee is eventuele inkijk weggenomen maar creëer je nog steeds natuurlijk licht.

Profilit Crepi in aluminium raamkozijnen

Onze gevelbeglazing staat in aluminium raamkozijnen met een speciale RAL kleur (080.7010). Eén kozijn is daarnaast uitgevoerd met een radius van circa 2500 mm. De gevelafwerking van de beganegrond, die voornamelijk gebruikt wordt als parkeergarage, bestaat verder uit een combinatie van steenstrips en horizontale gevelbanden (ten tijde van de foto’s nog niet helemaal afgewerkt).

Profilit Crepi is overigens één van de verschillende figuraties uit het leveringsprogramma van Pilkinton Profilit beglazing.

Bouwpartners

Vragen over de gekozen figuratie Crepi?

Mocht u vragen hebben over dit type figuratie in combinatie met isolatiemateriaal neem dan rechtstreeks contact op met onze senior accountmanager, Henny Zwier (06-24779225). U kunt natuurlijk eerst ook nog vergelijkbare projecten bekijken.