Doucheschermen rookglas The Capital

Locatie: Leeuwarden

Doucheschermen van rookglas. Geleverd aan The Capital in Leeuwarden. Een wooncomplex met luxueuze, volledig gemeubileerde appartementen, waar tijdelijk wonen voorop staat.

In opdracht van Mensonides Installatie Harlingen, en naar een ontwerp van Sander Vredeveld van STUVR (interieur en meubelontwerp), heeft D&O Bouwglas recent doucheschermen in donker getint glas mogen leveren.

Doucheschermen rookglas

Het is de nieuwste trend. Donker getint glas, gerookt glas in bruin-, zwart- of grijsttint, passend in elke moderne badkamer. Bij The Capital zijn de doucheschermen in alle badkamers toegepast. Aangezien het verschillende type appartementen betreft (Comfort, Deluxe en Grand Deluxe en van verschillende grootte) hebben we de douchewanden in de gewenste maatvoeringen geleverd.

Het donkere, gerookte glas zorgt voor een luxe uitstraling. Mede doordat de douchewanden zijn voorzien van zwart beslag, laat zich dat prachtig combineren met het witte sanitair en de zwarte kranen. Zie ook de foto’s hieronder gemaakt door fotograaf Tristan Fopma.

 

Getint glas

Ook de hotelkamers van het SoHo Hotel in Schagen zijn nog niet zo lang geleden voorzien van getint glas. Bij dit project betrof het niet alleen doucheschermen maar ook schuifdeuren. Hier heeft men overigens gekozen voor grijs getint glas. Maar het laat zien dat in de toeristische sector rook- of getint glas als scheidingswand zeer in trek is.

Vragen over doucheschermen?

Overweegt u om binnenkort een douchescherm of douchecabine in uw woning of wooncomplex te laten plaatsen door een aannemer? Kom dan gerust samen naar onze showroom om de verschillende oplossingen te bekijken. Wij leveren de aannemer daarna graag uw favoriete douchescherm of douchewand.

 

Wilt u een kijkje nemen in The Capital, short stay appartments Leeuwarden? Ga naar hun website of bekijk de video hierboven.