Kunststof kozijnen antracietgrijs

Locatie: Novatief Leeuwarden

Bouwbedrijf W.J. Reitsma uit Tzummarum heeft kunststof kozijnen antracietgrijs mat (buitenzijde) en wit glad (binnenzijde) geplaatst bij Novatief Werkzaken te Leeuwarden. 

Novatief Werkzaken is voornamelijk actief in de drie noordelijke provincies van Nederland. Zij zijn niet alleen gespecialiseerd in re-integratie maar ook in arbeidsdeskundige diensten. Daarnaast nog in loopbaanadvisering en mobiliteitsvraagstukken.

Glasproducten bij dit project

De HR++ beglazing is afgewisseld met antracietgrijs colorbel glaspanelen om het pand aan de buitenzijde een zakelijke uitstraling te geven. De hoeken zijn in verstek afgewerkt, waardoor er bijna geen verschil is met houten kozijnen. Het pand heeft door de nieuwe kunststof kozijnen een strakke en moderne uitstraling gekregen.

Kozijnen van Schüco

De kozijnen zijn van het merk Schüco. Aangezien de leverancier design combineert met functionaliteit, voldoen de kozijnen al snel aan uw eigen stijl en smaak. Doordat de vraag naar aluminium kozijnsystemen is toegenomen,  leveren ze die intussen ook in een modern en tijdloos design. Kunststof en aluminium helpen, in combinatie met HR++ beglazing, energie te besparen. Onder andere door de prestatie qua thermische isolatie. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. En het kantoor krijgt meer comfort en meer waarde.

Tot slot noemen wij nog even de bouwpartner bij dit project: Bouwbedrijf W.J. Reitsma.

Vragen over kunststof kozijnen antracietgrijs?

Heeft u vragen over dit project of over de materialen? Neem dan gerust contact met ons op!

Foto header: Website Novatief Werkzaken