Glazen binnendeur met zwart frame

27 februari 2018


Een glazen binnendeur van gehard glas is modern en stijlvol. Bijgevolg is dat u in de ruimtes meer licht creëert en ze daardoor groter lijken.

Op dit moment is een glazen binnendeur met een zwart frame de designtrend. De zwarte omlijsting van aluminium profielen zorgt voor een landelijke en industriële look. Daarnaast geeft het bijpassende beslag de deur van glas een robuuste en stoere uitstraling.

Glazen binnendeur

Een zwart frame kan in principe toegepast worden bij alle glazen deuren. In uw showroom kunt u in ieder geval een pendeldeur, ook wel taatsdeur genoemd, met een zwart kader aanschouwen. Tevens kunt u een opstelling zien van schuifdeuren die geplaatst zijn in een donkergekleurd schuifsysteem.

Industrieel deurbeslag

Naast zwart is er een ruime keuze in industrieel deurbeslag. Bovendien kan het glasbeslag prima gecombineerd worden met een slijtvaste RVS-kruk of in een Ral-kleur naar keuze.

Meer informatie

Allereerst staan op de pagina folders onder het kopje “accessoires” verschillende typen deurbeslag. Daarnaast bieden wij vele mogelijkheden tot maatwerk. Heeft u vragen over prijzen van deurbeslag voor uw bedrijf of project? Neem gerust contact met ons op.