Pilkington dealer

Pilkington dealer D&O Bouwglas

D&O is Pilkington dealer en biedt u kwaliteit in glas en kwaliteit in service, nu en in de toekomst.

Pilkington dealer

Een Pilkington dealer zorgt dat de kennis en kunde van haar mensen op het allerhoogste niveau is. De dealer loopt voorop als het gaat om kennis over nieuwe productontwikkelingen. Maar ook als het gaat om veranderingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de glasbranche. Pilkington informeert en traint haar Pilkington dealers voortdurend en zorgt zo dat ze aan haar én uw hoge kwaliteitsverwachting blijven voldoen.

Profilit partner

Een gekwalificeerde Pilkington Profilit™ partner is een bedrijf dat, vanwege zijn productervaring, volledig bekwaam is om Profilitprojecten uit te voeren. Zij houden rekening met de installatierichtlijnen van Pilkington Bouwglasindustrie en de relevante nationale normen, bouwvoorschriften en bestaand ontwerp.

Het partnerprogramma van Pilkington Bauglasindustrie streeft er voortdurend naar de standaard van haar installateursnetwerk te verhogen. Met als doel te voldoen aan de beste praktijken. Dit doen we door systemen te produceren die veilig en betrouwbaar zijn en die voldoen aan de verwachtingen van de klant.

Pilkington, synoniem met glas

Sinds 1826 maakt en verwerkt Pilkington glas. Dankzij haar ruime ervaring, technische kennis en de continue zoektocht naar vernieuwing, zet Pilkington haar ideeën om in innovatieve producten zoals kwalitatief hoogwaardig vlakglas, gecoat, gelamineerd en brandwerend glas.

Pilkington is onderdeel van de NSG groep en produceert wereldwijd glas. Pilkington levert glas aan de bouw, aan de auto-industrie en voor speciale toepassingen, in meer dan 130 landen. Daarom is Pilkington synoniem met glas.

Voor meer informatie: Pilkington