Pilkington dealer

D&O is Pilkington dealer en biedt u kwaliteit in glas en kwaliteit in service, nu en in de toekomst.Pilkington dealer D&O Bouwglas

Pilkington dealer

Een Pilkington dealer zorgt dat de kennis en kunde van haar mensen op het allerhoogste niveau is. De dealer loopt voorop als het gaat om kennis over nieuwe productontwikkelingen, veranderingen in wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de glasbranche. Pilkington informeert en traint haar Pilkington dealers voortdurend en zorgt zo dat ze aan haar én uw hoge kwaliteitsverwachting blijven voldoen.

Pilkington, synoniem met glas

Sinds 1826 maakt en verwerkt Pilkington glas. Dankzij haar ruime ervaring, technische kennis en de continue zoektocht naar vernieuwing zet Pilkington haar ideeën om in innovatieve producten zoals kwalitatief hoogwaardig vlakglas, gecoat, gelamineerd en brandwerend glas.

Pilkington is onderdeel van de NSG groep en produceert wereldwijd glas. Pilkington levert glas aan de bouw, aan de auto-industrie en voor speciale toepassingen, in meer dan 130 landen. Daarom is Pilkington synoniem met glas.

Voor meer informatie: Pilkington