Vacature glasmonteur

29 januari 2019


UPDATE (19-2-19)

Solliciteren is niet langer mogelijk. Deze vacature is niet meer beschikbaar.D&O Bouwglas in Franeker is een professionele partner in zichtbaar goede bouwproducten. Het bedrijf maakt deel uit van de D&O Groep en levert kwaliteitsproducten van bekende merken. Onze kracht zit in het meedenken in oplossingen en het uitvoeren van maatprojecten. Als gecertificeerde vakspecialisten staan we garant voor een fraai en vakkundig afgewerkt eindresultaat.

D&O Bouwglas is op zoek naar een

Glasmonteur (1fte)

Functieomschrijving
In deze functie plaats je onder andere glazen puien, deuren, balustrades, wanden en glasspecials en leer je het plaatsen van Profilit beglazing. Je gaat op pad met ervaren glasmonteurs. Gezamenlijk realiseren jullie een breed scala aan glasprojecten door het hele land.

Functie-eisen
Je bent bouwkundig onderlegd en bereid je te verdiepen in glasoplossingen. Het hebben van een VCA-certificaat is wenselijk, maar niet vereist. Wel is het handig als je in het bezit bent van rijbewijs BE. Daarnaast heb je geen problemen met eventuele overnachtingen in een hotel.

Profiel kandidaat
Wij zoeken een enthousiaste buitendienst medewerker met een positieve werkhouding. Het werkgebied en de klanten zijn zeer divers. Daarom ben je klantvriendelijk, servicegericht en werk je zorgvuldig en netjes op de werkvloer.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor de salaris- en arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO Vlakglas. 

Solliciteren 
Ben jij de glasmonteur die we zoeken? Of wil je het vak nog leren? Stuur dan je motivatie met cv naar info@dogroep.nl t.a.v. Roland Douma.

Meer informatie of contact
Vragen over de vacature? Aarzel niet om contact op te nemen met Roland Douma, directeur D&O Bouwglas, op telefoonnummer: 0517 39 25 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

D&O Bouwglas is tevens op zoek naar een leerling glasmonteur. Bekijk de vacaturetekst en solliciteer direct!