Leerling glasmonteur vacature

29 januari 2019


UPDATE (19-2-19)

Solliciteren is niet langer mogelijk. Deze vacature is niet meer beschikbaar.D&O Bouwglas in Franeker is een professionele partner in zichtbaar goede bouwproducten van glas, kunststof en aluminium. Het bedrijf maakt deel uit van de D&O Groep en levert kwaliteitsproducten van bekende merken. Onze kracht zit in het meedenken in oplossingen en het uitvoeren van maatprojecten. Als gecertificeerde vakspecialisten staan we garant voor een fraai en vakkundig afgewerkt eindresultaat.

D&O Bouwglas is per direct op zoek naar een

Leerling glasmonteur (1fte)

Functieomschrijving
De leerling glasmonteur gaat op pad met de ervaren glasmonteurs en leert in de praktijk het plaatsen van glas (specials) en Profilit beglazing.

Functie-eisen
Als leerling glasmonteur wil je alles weten over glasoplossingen. Je bent handig, werkt netjes en vindt het fijn om samen te werken aan een project. Daarnaast vind je het leuk om geregeld met het team te overnachten in een hotel.

Profiel leerling glasmonteur

Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een positieve en praktische instelling.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Voor de salaris- en arbeidsvoorwaarden hanteren wij de CAO Vlakglas. Daarnaast krijg je een tweedaagse basiscursus aangeboden om je VCA-certificaat te behalen (dit is nodig om de veiligheid op de werkplek te vergroten).

Solliciteren
Ben jij leergierig en wil je het vak van glasmonteur leren? Stuur dan je motivatie met cv voor 15 februari 2019 naar info@dogroep.nl t.a.v. Roland Douma.

vacature leerling glasmonteur

Informatie over vacature leerling glasmonteur

Vragen over de vacature? Aarzel niet om contact op te nemen met Roland Douma, directeur D&O Bouwglas, op telefoonnummer: (0517) 39 25 32. Zoek je een stageplaats? Ook dan ben je van harte welkom om bij ons bedrijf ervaring op te doen. Bel gerust om kennis te maken!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

D&O Bouwglas is tevens op zoek naar een glasmonteur. Bekijk de vacaturetekst en solliciteer direct!