Glazen deuren op maat

Binnendeuren hebben veel invloed op de sfeer, op uw werk of bij u thuis. De deuren heten u een open welkom in de andere ruimte. Geef dit welkom een luxe, transparant en modern tintje en kies voor glazen deuren.

Ontdek het ruime assortiment glazen deuren van D&O Bouwglas. Zowel manueel als automatisch en altijd op maat gemaakt. En zoekt u een deur waar de ruimte beperkt is? Dan vindt u de oplossing in onze collectie schuifdeuren.

Solide glazen deuren op maat

Een hardglazen deur vergroot de ruimte, is subtiel aanwezig, decoratief en erg solide. Zeker een goede keus! Samen met u ontwerpen we voor u de ideale deur voor de ruimtes in uw werk- en/of woonomgeving. Kies uw type deur, de manier van openen en de manier van sluiten.

Pendelen en schuiven

glazen deuren op maatVoor u hebben we 3 type deuren in ons assortiment:

  • Aanslagdeuren
  • Pendeldeuren
  • Schuifdeuren

Aanslagdeuren het populairst
Aanslagdeuren is de populairste deursoort. Deze deur van meestal 8mm gehard glas valt in een sponning en opent daardoor naar één kant. Eventueel plaatsen we een deurdranger (een soort veer) om te voorkomen dat de deur bij een harde wind openwaait.

Pendeldeuren
Deze deuren draaien twee kanten op. Een kozijn is dus niet nodig.

Schuifdeuren
Ideaal voor als de ruimte beperkt is zijn onze schuifdeuren. Het mooie is dat we deze deuren ook voor u kunnen plaatsen voor het afscheiden van vochtige ruimtes. Bekijk ook eens onze vouw- en schuifwanden.

Manueel of elektrisch de deur sluiten

Het sluiten van de glazen deuren kan op verschillende manieren, met de hand, soft close of met een elektrische sensor (eventueel met afstandsbediening).

Deur van showroom staat voor u open

Benieuwd naar meer glazen deuren op maat? Bezoek dan gerust eens onze showroom. Heeft u een specifieke vraag? Dan adviseren wij u om eerst een afspraak te maken. Wij maken graag tijd om al uw vragen (eventueel met uw klant) uitgebreid te beantwoorden. Uiteraard kunt u ook bellen of een bericht sturen via onze contactpagina.