Glazen deuren op maat

Binnendeuren hebben veel invloed op de sfeer, op uw werk of bij u thuis. De deuren heten u een open welkom in de andere ruimte. Geef dit welkom een luxe, transparant en modern tintje en kies voor glazen deuren.

Ontdek het ruime assortiment glazen deuren van D&O Bouwglas. Zowel manueel als automatisch en altijd op maat gemaakt. En zoekt u een deur waar de ruimte beperkt is? Dan vindt u de oplossing in onze collectie schuifdeuren.

Solide glazen deuren op maat

Een hardglazen deur vergroot de ruimte, is subtiel aanwezig, decoratief en erg solide. Zeker een goede keus! Samen met u ontwerpen we voor u de ideale deur voor de ruimtes in uw werk- en/of woonomgeving. Kies uw type deur, de manier van openen en de manier van sluiten.

Vragen over glazen deuren op maat?Neem contact met ons op

Pendelen en schuiven

glazen deuren op maat

Voor u hebben we 3 type deuren in ons assortiment:

  • Aanslagdeuren
  • Pendeldeuren (ook wel swingdeur, taatsdeur of pivotdeur genoemd)
  • Schuifdeuren

Aanslagdeuren het populairst
De aanslagdeur is de populairste deursoort. Deze deur van meestal 8mm gehard glas valt in een sponning en opent daardoor naar één kant. We adviseren u wel om een deurdranger (een soort veer) te laten plaatsen om te voorkomen dat de deur bij een harde wind openwaait.

Pendeldeuren
Deze deuren draaien twee kanten op. Een kozijn is dus niet nodig. De laatste tijd is dit type deur duidelijk een trend en zien we steeds meer terug in een toepassing met zwarte kaderprofielen en grijs getint glas.

Glazen schuifdeuren
Ideaal voor als de ruimte beperkt is zijn onze glazen schuifdeuren. Het mooie is dat u deze schuifdeuren van glas ook kunt laten plaatsen voor bijvoorbeeld het afscheiden van vochtige ruimtes. Bekijk voor meer informatie ook de pagina vouw- en schuifwanden. En als het gaat om het creëren van meer leefruimte buiten, kijk dan eens naar het schuifdeursysteem Twan. In combinatie met glas wel een hele elegante oplossing.

Manueel of elektrisch de deur sluiten

Terug naar de glazen binnendeuren. Het sluiten van de schuifdeuren kan op verschillende manieren, met de hand, soft close of met een elektrische sensor (eventueel met afstandsbediening).

Deur van showroom staat voor u open

Benieuwd naar meer glazen deuren op maat? Kom dan gerust eens naar onze showroom. Wij maken graag tijd voor u om al uw vragen (eventueel met uw klant) uitgebreid te beantwoorden. Daarom verzoeken wij u om ons vooraf in kennis te stellen van uw bezoek.