Nieuwsbrieven

Hieronder een overzicht van onze reeds verstuurde nieuwsbrieven over glas, kunststof en aluminium. Klik op de datum om de gehele nieuwsbrief te lezen. Wilt u niets missen van D&O? Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Meer lezen? Onze afzonderlijke nieuwsberichten leest u op: https://zichtbaargoed.nl/nieuws.

 • Uitbreiding en open dag

  Nieuwe producten, nieuwe machines en de aankondiging van de open dag op industrieterrein Kie West Franeker, zijn voor ons de reden om u te informeren.

  Nieuwsbrief 15 juni 2017
 • Van alle tijden

  Van alle tijden Nieuwsbrief D&OWe gaan richting de jaarwisseling. Voor ons reden om u te informeren over levertijden, openingstijden en over nieuws en/of zaken van alle tijden.

  Nieuwsbrief 8 december 2016
 • Creëren met graveren

  Glas en polycarbonaat graverenGraveren bij D&O zult u zich afvragen? Dat klopt! We creëren met het graveren van glas en polycarbonaat nu de mooiste werken aan De Vang te Franeker. Geen zin om te lezen? Bekijk de video.

  Nieuwsbrief 14 juli 2016
 • Nominatie zorgproject & feestdagen

  Project-chemotuin-Hilversum-D&O-FranekerEén van onze projecten in de zorgsector, in samenwerking met Van der Salm-aim architecten en Assink Hout is genomineerd voor de Hedy d’Ancona-prijs. En dat is aan het einde van het jaar natuurlijk een geweldige opsteker die we graag met u delen.

  Nieuwsbrief 17 december 2015
 • Kwaliteit binnen handbereik

  Kunststof kozijnen - Kwaliteit binnen handbereikKunststof kozijnen staan in deze nieuwsbrief centraal. Het één kan niet zonder het ander en daarom vertellen we daarnaast iets over stelkozijnen, hang- en sluitwerk, scharnieren en kunt u een paar projecten bewonderen. Kunststof kozijnen van Schüco zijn voor uw klant: kwaliteit binnen handbereik!

  Nieuwsbrief 27 oktober 2015
 • Benaderbaar

  Mart Zwier Accountmanager kunststof kozijnenZo vlak voor de vakanties nog even een nieuwsbrief met een persoonlijk tintje, waarbij we iets vertellen over onze nieuwe website, nieuwe accountmanager voor kunststof kozijnen, onze vestiging in Zwaag en over de zomersluiting. Na het lezen bent u weer helemaal bij.

  Nieuwsbrief 13 juli 2015
 • Een aanslagdeur met handtekening?

  Aanslagdeur_met_handtekeningOnder glazen deuren is de aanslagdeur de meest populaire. Maar wist u dat u glazen deuren kunt voorzien van een handtekening? Bijvoorbeeld beslag met een bedrijfslogo, een fotoprint of een eigen design dat uiteraard op alle type glazen deuren, dus ook op pendeldeuren en schuifdeuren, toegepast kan worden?

  Nieuwsbrief 2 juni 2015
 • Plussen en (m)innen

  Isolatieglas_De_Kom_HeerenveenDeze nieuwsbrief gaat over isolatieglas, renovatiesubsidie en het Fryslân Woonoffensief dat morgen van start gaat. Een maand met diverse voordelen voor aspirant kopers, úw klanten, waarmee ze kunnen plussen en (m)innen.

  Nieuwsbrief 27 maart 2015
 • Uit de wind

  Pallazzo_terrasoverkapping_D&O_FranekerWelke materialen gaat u gebruiken voor een serre, veranda, terrasoverkapping, terrasafscheiding en/of bij vouw- en schuifwanden? Uw klant wil beschut zitten… hoe zorgt u ervoor dat u ze uit de wind houdt?

  Nieuwsbrief 12 februari 2015
 • Profilit uitgelicht!

  Profilit_D&O_FranekerEen hele nieuwsbrief gewijd aan Profilit. Een duurzaam en tijdloos glasproduct dat door zijn universele toepassingsmogelijkheden een zeer economisch alternatief biedt.

  Nieuwsbrief 12 december 2014
 • Vochtige tijden!

  Anti-condensatie_glas_D&O_FranekerLast van condens? In deze nieuwsbrief staat vocht centraal en vertellen we u waardoor dit komt en wat een alternatief is! Bijvoorbeeld het nieuwe product van Pilkington: Anti-condensatie Glas!

  Nieuwsbrief 9 oktober 2014
 • Een schuiver!

  Beslag_glazen_schuifdeur_D&O_FranekerIn deze nieuwsbrief besteden we aandacht aan beslag geschikt voor (automatische) schuifdeuren, vouwwanden en douchecabines. Maar er zijn uiteraard meer deuren en meer beslag, veel meer!

  Nieuwsbrief 21 augustus 2014
 • Ook de kriebels?

  Brochure_D&O_FranekerVlak voor de vakantie een nieuwsbrief met een persoonlijk tintje. Een nieuwe brochure, een filmpje en jubilarissen bij D&O.

  Nieuwsbrief 10 juli 2014
 • Een kunst op zich!

  Kunststof_kozijnen_D&O_FranekerDeze nieuwsbrief staat in het teken van kunststof. Naast glas leveren wij kunststof kozijnen (van het Duitse topmerk Schüco). Een kunst op zich is de wijze waarop bijvoorbeeld de kozijnen gemaakt worden.

  Nieuwsbrief 12 juni 2014
 • Houd het hoofd koel!

  Zonwerend_glas_D&O_FranekerMet de juiste keuze van zonwerend glas en/of zonwering kunt u het net die paar graden minder maken waardoor ook het verblijf binnen comfortabel kan zijn.

  Nieuwsbrief 8 mei 2014
 • Binnen buiten of ertussenin!

  Veranda_D&O_FranekerLente! Tuinwensen zijn er in deze periode volop en daarover gaat deze nieuwsbrief. Over glazen terrasafscheidingen, veranda’s en zonwering tussen het glas. Wellicht brengen wij u op een idee!

  Nieuwsbrief 21 maart 2014
 • Uitnodiging bedrijfsbezoek

  Bedrijfsbezoek_D&O_GevelnedUitnodiging voor bedrijfsbezoek aan onze leverancier van Schüco kunststof kozijnen Gevelned te Zwaag (Hoorn). Toonaangevende producent van kunststof en aluminium ramen, deuren, kozijnen en schuifpuien.

  Nieuwsbrief 20 februari 2014
 • Bezoek uw showroom!

  Showroom_D&O_FranekerGlazen deuren, kunststof kozijnen en aluminium veranda’s kunt u samen met uw klant bekijken in uw 500m2 uw showroom. Genoeg redenen om langs te komen! Welkom op maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur.

  Nieuwsbrief 4 februari 2014