Feadship

Locatie: Aalsmeer - Makkum

Koninklijke De Vries Scheepsbouw is met Feadship wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwt in eigen huis luxe motorjachten marktleider. Deze vooraanstaande plaats is verworven door kwaliteit, vakmanschap en samenwerking. De wortels van het bedrijf liggen al meer dan 100 jaar in Aalsmeer.

FeadshipFeadship De Vries Makkum

Met ruim 1200 medewerkers, de twee werven Koninklijke De Vries Scheepsbouw en Royal Van Lent en het architectenbureau De Voogt Naval Architects vormt Feadship de grootste organisatie in de wereld die gespecialiseerd is in luxe jachten. Met trots bouwen de beste vakmensen uit verschillende disciplines de beste motorjachten ter wereld.

D&O Bouwglas en jachtbouw

Wij leveren in- en exterieur beglazing in de topsegment jachten, onder andere gebouwd door Koninklijke De Vries Scheepsbouw in Aalsmeer en Makkum. D&O levert, denkt mee, en monteerde in meer dan 50 jachten spiegel- en glastoepassingen.

Glas- en spiegelbewerking in eigen huis

In onze bedrijfshallen in Franeker staan een volledig scala aan productiemachines voor zowel complexe als unieke glas- en spiegelbewerkingen.

Met een team van vakmensen kunnen alle uiteenlopende bewerkingen aan verschillende machines worden uitgevoerd. Zo voeren onze cnc operators niet alleen complexe glasbewerkingen uit maar ook unieke bewerkingen op spiegels en acrylaat.

Voor de jachtbouw en zo ook voor Feadship een wereld aan mogelijkheden!