Jaloezie in glas

Locatie: Franeker

Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij glas in bestaande kunststof kozijnen vervangen met ScreenLine zonwering: jaloezie in glas.

Het innovatieve systeem Pilkington Insulight™ met ScreenLine® was tot voor kort alleen beschikbaar voor kozijnen met een spouwbreedte van 22 mm. Echter is er nu een nieuw type ScreenLine beschikbaar met een spouwmaat van 16 mm. Hierdoor is de oplossing nu ook beschikbaar voor in bestaande kozijnen. Daarbij vervangen ze het isolatieglas door glas met een jaloezie ertussenin.

Jaloezie in glas 1 | D&O Bouwglas

 

Waarom jaloezie in glas

De opdrachtgever heeft ScreenLine laten plaatsen vanwege de vele voordelen. Ten eerste is dit type zonwering in glas namelijk duurzaam. Ten tweede ruimtebesparend en ten derde stofvrij. Daarnaast is het vooral het gemak – het niet hoeven schoonmaken van de jaloezie. Mede de reden waarom er bij dit project is gekozen voor ScreenLine. Al met al biedt deze oplossing nog een bijzonder voordeel; want deze raamdecoratie en zonwering ineen, kan immers ook niet beschadigen bij het schoonmaken van de ramen of door de verschillende weersinvloeden. Tot slot is bij dit project de eenvoudige koordbediening ook een beslissend argument geweest.

Toepassingen

De jaloezie in glas is als raambekleding in de keuken en badkamer uiteraard ideaal en hygiënisch. Evenzeer kunt u het ook in de woonkamer en slaapkamer plaatsen. Wist u dat ScreenLine veelvuldig toegepast is in bedrijfspanden, praktijkruimtes en luxe jachten?

Soorten jaloezieën

Bij een renovatieproject, waarbij dus jaloezie in glas wordt geplaatst in bestaande (kunststof) kozijnen is er maar één soort jaloezie en kleur te bestellen. Daarentegen zijn er voor nieuwbouwprojecten een rijk kleurenpalet en diverse soorten raamdecoratie beschikbaar evenals een gemotoriseerde bediening op zonne-energie.

Meer projecten

Op onze productpagina vindt u onderaan de pagina nog een paar projecten ter inspiratie. Heeft u vragen of wilt u advies of een jaloezie in glas ook bij uw project kan worden toegepast? Neem gerust contact met ons op.