Profilit profielglas Barts Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Profilit profielglas in samenwerking met de architect en Aannemersbedrijf P. van Leeuwen bij Barts Amsterdam, het Nederlandse kleding accessoire merk. Barts heeft zo onder meer accessoires als mutsen, sjaals en tassen in het assortiment.

Profilit profielglas voor Barts in Amsterdam

Barts Amsterdam Profilit profielglas

Dedato, ontwerpers en architecten, heeft het nieuw hoofdkantoor “Barts II” ontworpen. De samenwerking met architect en aannemer heeft geresulteerd in een bijzondere architectonische oplossing voor een distributiecentrum dat negenduizend vierkante meter beslaat en goed past in de houthavens van Amsterdam. Er is een mooie combinatie gemaakt van ruige materialen: houten gebinten, structurele en Profilit profielglas (K25 D8).

Door Profilit beglazing volop daglicht

De robuuste kris-kras geplaatste houten balken maken van Barts II een echte eyecatcher in de houthavens van Amsterdam. Achter de robuuste balken ziet u de semi-transparante voorgevel gemaakt van Pilkington Profilit profielglas, wat volop daglicht binnenlaat.

Als partner van Pilkington zijn wij officiële dealer van Profilit. En met de beglazing van Profilit hebben we Barts een heel duurzaam glasproduct meegegeven met een tijdloos design. Bovendien voldoet het profielglassysteem aan de strenge eisen op het gebied van zonwering, thermische isolatie, geluidsisolatie of duurzaamheid en milieu. Dit glassysteem hebben we onder andere ook toegepast in de Waterloozaal te Driehuis en bij het subtropisch zwembad in Joure. Maar de beglazing kan ook prima in kleinere projecten. Denk bijvoorbeeld aan een douchewand.

Hoe kunnen wij u helpen?

Voor Barts zijn er in de beglazing geen kleuren aangebracht. Maar dat kan wel. U kunt zelf de kleur en structuur van de Profilit beglazing kiezen. Desgewenst is het ook mogelijk om het logo van uw bedrijf er op te printen.

Wilt u meer weten over dit project of kunnen we u helpen met de aankleding van uw bedrijfspand of uw woning? Neem dan gerust eens contact op met onze senior projectmanager Henny Zwier. Telefonisch is Henny te bereiken op 06-24779225.