Kunststof kozijnen Hoorn

Locatie: Hoorn

Een jaren 30 boerderij, is een particulier project. Het plaatsen van de kunststof kozijnen in Hoorn is samen met de aannemer uitgevoerd.

De kozijnen van de woonboerderij waren duidelijk aan vervanging toe. Daarbij wenste de opdrachtgever behoud van uitstraling maar ook minimaal onderhoud. Het doel was dus duidelijk. Daarom heeft de eigenaar een slimme keuze gemaakt en gekozen voor het vervangen van de houten in kunststof kozijnen. Maar dus wel met behoud van traditioneel uitstraling.

Kunststof kozijnen Hoorn met rechte hoekverbinding

Kunststof kozijnen voor woonboerderij in Hoorn

De traditionele uitstraling hebben we weten te behouden door de opdrachtgever klassieke kunststof kozijnen te adviseren in de kleuren wit en monumentengroen. Daarbij hebben we voorgesteld om te kiezen voor een rechte hoekverbinding en een traditionele onderdorpel. Aangezien we deze toepassing in onze showroom konden laten zien, was de opdrachtgever direct overtuigd van deze maatwerkoplossing.

Bekijk ook de mogelijkheden met kunststof kozijnen in uw showroom, en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zijn. Vele opstelling zijn te bezien in de showroom.

Samengevat

Opdrachtgever: Particulier
Project: Woonboerderij Hoorn
Kozijnen: Klassiek met rechte hoekverbinding en traditionele onderdorpel
Kleuren: Wit en monumentengroen

Vragen over dit project?

Heeft u vragen over dit project? Neem dan gerust contact met ons op. Of bekijk ook de vele opstellingen met kunststof kozijnen in uw showroom, en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden die er zijn. Maakt u voorafgaand aan uw bezoek wel even een afspraak? Alvast bedankt!