Balustrade glas Kapenga Wonen

Locatie: Leeuwarden

Op de nieuwe locatie van Kapenga Wonen in Leeuwarden mocht D&O balustrade glas monteren.

Daarbij is gekozen voor een boven- en onder inklemming waardoor de buitenkant geheel vlak is. Naast een prachtig esthetische effect, is dit ook erg handig met het schoonmaken van de glazen balustrade. Verder biedt het een stevige constructie van hoogwaardig materiaal om een optimale veiligheid te kunnen waarborgen.

Balustrade glas gelaagd-gehard D&O Franeker zichtbaargoed 049

Balustrade glas voorzien van gelaagd-gehard veiligheidsglas

De balustrade is een mooi transparant geheel dat er bovendien voor zorgt dat de klant, bij de entree van de winkel, direct naar boven kan kijken. Daardoor is direct duidelijk dat de winkel op de etage nog veel meer te bieden heeft. Daarnaast creëert de keuze voor glas transparantie en een ruimtelijk effect.

De glazen balustrade is uiteraard voorzien van gelaagd-gehard veiligheidsglas. Hiermee voldoet het aan de gestelde eisen en normen voor balustrades van glas. Veiligheid staat hierbij voorop, zowel voor de klanten als voor de medewerkers.

Meer weten over glazen balustrades?

Bent u geïnspireerd geraakt en op zoek meer informatie over glazen balustrades? Bekijk eventueel het project Hardglazen balustrades Amsterdam of ga voor meer informatie naar de productpagina. Direct bestellen of wenst u een offerte? Neem dan gerust contact met ons op.