Kunststof kozijnen renovatie woning

Locatie: Tzum

Dit project laat zien dat er voor ieder type woning een perfecte oplossing is wanneer er gekozen wordt voor kunststof kozijnen bij een renovatie. In het dorp Tzum, bij Franeker, is in april 2015 een privéwoning voorzien van kunststof kozijnen. Het project is uitgevoerd door de in hetzelfde dorp gevestigde Bouwservice J. de Boer.

Renovatie kunststof kozijnen met houtnerf

Op de afbeeldingen hieronder is bijna niet te zien dat het kunststof kozijnen gaat. Dit komt mede doordat er aan de buitenzijde gekozen is voor een houtnerf in de kleuren spargroen en crèmewit en voor Hollandse hoeken en Hollandse onderdorpels. Voor de deurpanelen werd aan de buitenzijde besloten om te gaan voor een authentieke uitstraling die past bij de woning en zeker in de omgeving. De binnenzijde van de ramen en deuren zijn in glad crèmewit uitgevoerd.

Kunststof kozijnen bij renovatie woning in Tzum

Screenline en kunststof kozijnen voor renovatie

Alle kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ glas waarbij voor de badkamer ScreenLine, jaloezieën tussen het glas in, de voorkeur had. Screenline is een zeer hygiënische toepassing voor vochtige ruimtes. De raamdecoratie is praktisch en eenvoudig te bedienen, wordt beschermd door het glas (en is daardoor onderhoudsvrij) en kent een lange levensduur.

Heeft u vragen over dit project of over één van de producten hier genoemd? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Renovatie woning door Bouwservice J. de Boer