Kunststof kozijnen renovatie woning

Locatie: Tzum

Dit project laat zien dat er een perfecte oplossing is wanneer men kiest voor kunststof kozijnen bij een renovatie van een woning.

In het dorp Tzum, bij Franeker, is in april 2015 een privéwoning voorzien van kunststof kozijnen. Het renovatieproject is uitgevoerd door de in hetzelfde dorp gevestigde Bouwservice J. de Boer.

Renovatie kunststof kozijnen met houtnerf

Op de afbeeldingen hieronder is bijna niet te zien dat het om kunststof kozijnen gaat. Dit komt mede doordat er aan de buitenzijde gekozen is voor een houtnerf in de kleuren spargroen en crèmewit. Verder voor Hollandse hoeken en Hollandse onderdorpels.

 

Kunststof kozijnen bij renovatie woning in Tzum

 

Voor de deurpanelen werd aan de buitenzijde besloten om te gaan voor een authentieke uitstraling die niet alleen past bij de woning en maar ook zeker in de omgeving. Daarnaast zijn de binnenzijde van de ramen en deuren in glad crèmewit uitgevoerd. Mede omdat wit altijd goed te combineren is met alel andere kleuren die men binnenshuis wil gebruiken.

Screenline en kunststof kozijnen voor renovatie

Alle kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ glas waarbij voor de badkamer ScreenLine, jaloezieën tussen het glas in, de voorkeur had. Ter illustratie, Screenline is een zeer hygiënische toepassing voor vochtige ruimtes. De raamdecoratie is praktisch en eenvoudig te bedienen, wordt beschermd door het glas (en is daardoor onderhoudsvrij) en kent een lange levensduur.

Heeft u vragen over dit project of over één van de producten hier genoemd? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Renovatie woning door Bouwservice J. de Boer