Kunststof kozijnen VZ Stalling

Locatie: Dronrijp

Kunststof kozijnen VZ Stalling, een bedrijf te Dronrijp dat ruime mogelijkheden biedt in stalling en onderhoud van o.a. caravans, aanhangers of trailers.

Eigenaar Ben P. de Vries is eind 2013 bij de stalling een eigen woning gaan bouwen en heeft daarvoor in 2014 kunststof kozijnen besteld bij D&O Bouwglas en deze vervolgens zelf geplaatst.

Kunststof kozijnen van Schüco

Kunststof kozijnen VZ stalling 6Het betrof hier een rechtstreekse levering waarbij de eigenaar zich uitermate goed verdiept heeft in de verscheidenheid van materialen en mogelijkheden van kunststof kozijnen van Schüco. Uit de verschillende soorten profielen is gekozen voor het verdiepte profiel met doorlopende aanslag en een rechte hoekverbinding. Net als bij een houten kozijn – ook wel bekend als Hollandse hoek. Aan de buitenzijde een crèmewitte houtnerfstructuur en aan de binnenzijde gewoon glad in dezelfde kleur. Voor de deuren en ramen is voor de buitenkant een andere kleur gekozen, namelijk antracietgrijs met houtnerfstructuur. Dit geeft de woning niet alleen een karakteristieke uitstraling maar past op die manier in zijn geheel perfect bij de 3000m² stalling.

HR++ beglazing en meer

Voor het type beglazing ging er een duidelijke voorkeur uit naar hoogrendement isolatieglas, waarbij voor de badkamer raamdecoratie tussen het glas (Pilkington Insulight™ ScreenLine®) en voor de draai-kiepramen onder en boven inzethorren zijn aangebracht.

Colorbel glaspanelen

Ter afwisseling van ‘gewone’ HR++ beglazing zijn tevens onderhoudsvrije colorbel glaspanelen gemonteerd. Uit 30 geselecteerde kleuren en 6 metallics is hier gekozen voor een antracietgrijs sandwichpaneel met isolatiemateriaal.

Vragen over kunststof kozijnen VZ Stalling?

De foto’s van de woning bij VZ Stalling te Dronrijp zullen u zeker inspireren. Wij bedanken de eigenaar hierbij tevens voor de prettige samenwerking. Wat ons betreft een zeer geslaagd project. Vragen? Neem gerust contact met ons op.