Plexiglas scherm op maat maken

Locatie: Franeker

Of wij een plexiglas scherm op maat maken? Op die vraag kunnen wij positief antwoorden. Want bij D&O Bouwglas bieden we juist maatwerk voor plexiglas beschermingsplaten. 

Zo ook voor Boddeüs Brillen & Contactlenzen in Franeker en Sneek. Zij hebben de winkels naar aanleiding van het coronavirus aangepast aan de richtlijnen van het RIVM. Naast een vloerbelijning, die zorgt voor een veilige looproute voor klanten, zijn in de winkels zowel op de balie als op de adviestafels een plexiglas scherm geplaatst om medewerkers en klanten bescherming te bieden tegen een coronabesmetting.

Daarnaast is voor de meetruimte een originele en praktische oplossing bedacht om personeel en klanten tijdens een oogmeting te beschermen. Zo zijn in de meetruimte en voor het passen van brilmonturen bij de adviestafels, schermen geplaatst die voorzien zijn van ronde gaten. Deze gaten worden afgedekt bij het voeren van een adviesgesprek.

 

Plexiglas scherm op maat

De schermen van plexiglas zijn voor dit project voorzien van twee ronde gaten om enerzijds een oogmeting mogelijk te maken en anderzijds om brilmonturen te passen. De werkwijze komt daardoor bijna overeen met die van voor de coronacrisis.

D&O Bouwglas kan gaten boren op ieder gewenste plek in het plexiglas. Daarnaast kunnen we uitsparingen maken in iedere gewenste afmeting en vorm. U kunt kiezen voor een soortgelijk plexiglas scherm hier getoond, met het gemak dat u het scherm direct op de toonbank kunt plaatsen. Bovendien kunt u ons vragen, net als Boddeüs, hoe een scherm te bevestigen aan apparatuur. En wilt u een plexiglas scherm monteren aan de muur? Niets is in onze optiek onmogelijk.

Anti-coronaschermen voor sociale distantie

De plexiglas schermen, door ons ook wel anti-coronaschermen genoemd, geven u net als opticien Boddeüs de mogelijkheid om uw klanten in deze periode op een veilige manier te kunnen helpen. Wellicht had u er zelfs voor gekozen om de winkel te sluiten? Dan hopen wij dat dit project u inspireert en u ons benadert om mee te denken in een oplossing voor uw bedrijf, zodat uw zaak weer open kan. Bekijk voor meer inspiratie eventueel de maatwerkoplossing voor Albert Heijn. Misschien goed om te vermelden is dat wij het plexiglas kunnen verfraaien met logo’s, teksten en afbeeldingen.

Vragen over een plexiglas scherm?

Zoals gezegd denken wij graag met u mee, ook als het gaat om een ontwerp. En mocht u interesse hebben in een duurzame oplossing en bijvoorbeeld liever kiezen voor glas? Bij ons bent u verzekerd van een zichtbaar goed resultaat als het gaat om schermen, dan wel scheidingswanden, van plexiglas of glas.