Profilit K25 Autowasstraat Malden

Locatie: Malden

Dat Profilit (bij dit project Profilit K25) zeer geschikt is als bouwmateriaal voor gevelbekleding in radius geplaatst, bewijst de toepassing bij Dirk Autowas.

Door de wasstraat moeten tegelijkertijd zes auto’s kunnen rijden over een kettingbaan van bijna 40 meter. Overzicht werd daarom als een belangrijke kader meegegeven maar ook een in het oog springend gebouw voor de entree van het bedrijventerrein aan de Sluisweg in Malden.

RDM architecten ontwierp de gewenste autowasstraat en koos daarbij voor Profilit K25/60/7 in de heldere variant, zonder figuratie, in radius geplaatst.

profilit k25 dirk autowas

Bouwbedrijf J.G. Timmer deed voor het leveren en plaatsen van de Profilit beglazing een beroep op ons. Een autowasstraat hadden we nog niet eerder in onze Profilit projecten.

We zijn nog steeds onder de indruk van het ontwerp van de architect en het resultaat. Bij de officiële opening in november 2016 zijn dan ook veel positieve reacties ontvangen voor dit bijzondere bedrijfspand.

De toepassingen van Profilit beglazing zijn oneindig. Het profielglas is duurzaam, kan geleverd worden met of zonder accenten en bijvoorbeeld met isolatie.

Meer informatie Profilit K25

Bent u op zoek naar een glasoplossing voor uw bedrijfsgebouw? Bekijk de overige projecten of neem contact op met onze projectmanager Henny Zwier op 06-24779225.

Opdrachtgever: Bert Stiemsma