ScreenLine zonwering bij woning

Locatie: Wommels en Hoorn

Deze bedrijfswoning is voorzien van ScreenLine, zonwering tussen het glas. Het onderhoudsvrij gebruik was doorslaggevend voor dit besluit.

HR++glas Suncool zonwering tussen glas D&O

Duurzame ScreenLine zonwering in de woning

ScreenLine is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezie of plissé black-out. Het systeem is ongevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam. Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit. Naast de handbediende uitvoering is elektrische ook mogelijk, dit door middel van vaste- en afstandsbedieningen. Het systeem bedienen met een iPhone of iPad? Ook dat kan tegenwoordig!

Juist door de combinatie van een hygiënisch product en onderhoudsvrij koos de opdrachtgever voor ScreenLine. Beelden zeggen meer dan woorden, bekijk het filmpje en ontdek ScreenLine in de praktijk.

 

Jaloezie gemonteerd in isolatieglas

ScreenLine is een systeem waarbij ze de jaloezie, plissé of rolgordijn tussen het glas monteren in een isolatieglas unit. Maar het product verandert de eigenschappen van het isolatieglas niet, echter er volledig door beschermd. Hierdoor hebben stof, vuil en weersomstandigheden geen invloed op ScreenLine, waardoor onderhoud overbodig wordt. Daarnaast is het een geavanceerd raamsysteem voor zon- en lichtregulering, dat geschikt is voor vele toepassingen. Daarbij moet u denken aan een kantoorgebouw, zorginstelling, horecaonderneming of bijvoorbeeld een woonhuis.

Voorbeeldprojecten met ScreenLine

Opdrachtgever Wommels: particulier
Glassoort: Pilkington Insulight S3a met ScreenLine handbediend
Aantal: 55 stuks
Opdrachtgever Hoorn: particulier
Glassoort: Pilkington Insulight S3a met ScreenLine elektrische bediend met zonnecollector en afstandsbediening.
Aantal: 12 stuks