Stenden Hogeschool Leeuwarden

Locatie: Leeuwarden

Stenden Hogeschool voorziet ICT centrum van glazen wand met deuren

Leeuwarden is  de hoofdvestiging van Stenden Hogeschool. Hier heb je keus uit veel hbo-opleidingen, zoals de hotelschool. Het moderne gebouw biedt een keur aan voorzieningen zoals ICT, de library, sportruimtes, een bank, een uitzendbureau en een werelds bedrijfsrestaurant. Ook vind je hier het viersterren Stenden Hotel.  

Hbo-stad van het Noorden

Met drie hogescholen is Leeuwarden dé hbo-stad van het Noorden. Het is een historische stad met goede voorzieningen. Hou je van uitgaan, dan kun je terecht in talloze kroegen, discotheken en eetcafés. Met de studentensportkaart sport je voor weinig geld bij een van de vele sportclubs. Is kunst en cultuur meer jouw ding? Ook daarin blinkt Leeuwarden uit. Niet voor niets is de stad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa 2018!

Glazen wand van installatieglas bij Stenden Hogeschool Leeuwarden

 

 

 

 

 

ICT Centrum Stenden Hogeschool

Voor het nieuwe ICT centrum van Stenden Hogeschool wilde men een overzichtelijk en transparante manier van werken. Daarom werd de bestaande muur vervangen door een glazen wand met deuren. Volledige structureel geplaatst zodanig dat er geen kozijn of iets dergelijke nodig was.

Ook een glazen wand met deuren nodig voor uw project?

Voor de afscheiding van leslokalen of het realiseren van een aparte ruimte in een kantoortuin is een glazen wand met deuren een praktische, transparante en veilige oplossing. Neem voor vragen over uw of dit project gerust contact met ons op!