Ontspiegeld vitrineglas Juwelier

Locatie: Franeker

Bij Juwelier Kramer in Franeker is een vitrinekast van ontspiegeld glas voorzien. De proefopstelling van dit ontspiegeld vitrineglas geeft de juwelier de mogelijkheid om het verschil met gewoon glas, in de andere vitrinekasten, ter plaatse te beoordelen.

vitrineglas

Een paar weken daarna hebben we eigenaar Auke Kramer gevraagd om een reactie. Hij reageerde als volgt: “Klanten staan vaker voor de kast met het ontspiegeld vitrineglas dan voor de andere vitrinekasten, en zijn verbaasd wanneer ze ontdekken dat er ’toch’ glas voor de tentoongestelde juwelen zit. Dit komt mede omdat er bijna geen reflectie is. We willen zeker meer kasten voorzien van dit type glas.” Mooi dat de juwelier tevreden is en het product op deze wijze kan ervaren en de unieke eigenschappen bevestigd.

Ontspiegeld vitrineglas

Het ontspiegeld glas dat bij dit project gebruikt is heeft als merknaam: Pilkington OptiView™. Op extra helder OptiWhite™ glas is een speciale anti-reflecterende coating aangebracht die zichtbaar lichtreflectie vermindert. Het ontspiegeld glas, in combinatie met PVB (Polyvinylbutyral) folie, biedt tevens bescherming tegen uv-straling. Ontspiegeld vitrineglas wordt gebruikt om het weerspiegelende beeld en reflectie op het glas zoveel mogelijk weg te nemen.

Overige toepassingen

Naast bovengenoemde toepassing kunt u ontspiegeld glas eveneens gebruiken voor:

  • etalages
  • winkelgevels
  • showrooms
  • gevelbeglazing en een tal van andere toepassingen zoals bijvoorbeeld verticaal geplaatst in een glazen atrium en evengoed in een sportstadion of hotel/restaurant.

Wilt u Optiview ontspiegeld glas met eigen ogen aanschouwen? Dat kan! Uiteraard in úw showroom of gewoon bij Juwelier Kramer in Franeker. De foto’s die van de vitrinekasten zijn gemaakt geven een goed beeld van de unieke kenmerken van dit type glas.

Vragen over glas?

Heeft u vragen over glas van D&O Bouwglas, over de toepassing of wilt u direct bestellen? Neem dan gerust contact met ons op.