Industriële binnendeuren in Landgoed

Locatie: Nabij Heino

Binnendeuren met een industriële look komen bij dit project, een erftransformatie op Landgoed ’t Rozendael ’t Nijenhuis, prachtig tot hun recht. Ook de glazen balustrade in de unieke schuurwoning past perfect bij de gekozen woonstijl.

VANDERSALM-aim ontwierp op het erf van dit landgoed nieuwe woonbestemmingen; twee schuurwoningen en een atelier/schuur waarvoor een bestaande boerderij werd gesloopt. Ter illustratie hoe uniek dit project is noemen we graag dat ArchDaily (een wereldwijd platform voor architectuur) hier zelfs een artikel over schreef.

Industriële binnendeuren

Aangezien voor de buitenramen en deuren gekozen is voor aluminium kozijnen viel de keuze in het interieur op deze glazen binnendeuren. Doordat de industriële deuren van gehard glas en omkaderd met aluminium profielen zijn. Daarnaast zorgt de zwarte omlijsting hier voor meer een landelijke look. Ten slotte geeft het bijpassende beslag de binnendeuren van glas een stijlvolle uitstraling.

 

Glazen balustrade

Een volglazen balustrade is een modern en strak alternatief voor een afscheiding tussen twee ruimtes. Enerzijds creëer je met glas een ruimtelijk effect tussen de open ruimte met uitzicht op de lagere verdieping, anderzijds een optimale veiligheid. Om die reden gebruiken we bij D&O Bouwglas gelaagd-gehard glas bij een balustrade van glas. Overigens verkrijgbaar in allerlei maten en kleuren. Daarnaast bieden wij een uitgebreide keuze in klembevestigingen die past bij iedere woonstijl.

Aannemer: Bouwbedrijf Elpenhof | Fotografie: Egbert de Boer

Meer over glazen deuren?

D&O Bouwglas levert een omvangrijk assortiment glazen deuren. Bovendien stijlvol, solide en boven alles veilig! Dus heeft u vragen over dit project of de genoemde producten, neem dan vooral contact met ons op!

Update 18 oktober 2018

Via LinkedIn (zie bericht hieronder) hebben wij vernomen dat Bart van der Salm, eigenaar van VANDERSALM-aim genomineerd is als finalist voor de Abe Bonnemaprijs 2018 voor jonge architecten. Daarmee feliciteren wij Bart van harte!