Glazen keukenachterwand

Locatie: Franeker

Voor een strakke moderne keuken hebben we gekozen in samenwerking met de opdrachtgever om de keukenachterwand niet in een uni kleur te leveren maar op met digitale fototechniek een echte eyecatcher te maken.

Juist door het toepassen van een zwart/wit afbeelding krijgt de keuken een compleet eigen dimensie. Indien gewenst is kleur ook zeer zeker mogelijk, dit wordt in nauw samenwerking met u uitgewerkt tot uw eigen ontwerp.

Keukenachterwand van glas D&O

 

Glazen keukenachterwand met persoonlijke tint

Onderstaande keukenachterwand van glas is voorzien van een digitale persoonlijke print. Bijna iedere afbeelding is mogelijk ook in kleur! Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen uit een groot scala aan standaard Ral kleuren. Wij denken graag met u mee over de juiste toepassing.

Glas achter kookplaat

Wanneer het puur om een spatscherm gaat achter de kookplaat is daarvoor natuurlijk ook een unieke oplossing te bedenken. Zo hebben we voor een particulier een foto  van ‘Het melkmeisje’ afgedrukt. Het is een foto van het bekende schilderij van de Nederlandse kunstschilder Johannes Vermeer. Dit alles op het verzoek van de opdrachtgever.

Glasbewerking in eigen huis

Bij D&O Bouwglas en ook bij partner Glashandel Wybenga in Franeker staat een volledig scala aan productiemachines voor zowel complexe als unieke glasbewerkingen. Met een team van vakmensen kunnen wij alle uiteenlopende bewerkingen aan verschillende machines uitvoeren. Zo kunnen onze machine operators niet alleen complexe glasbewerkingen verrichten, uit maar ook unieke bewerkingen op spiegels en acrylaat. Ontdek ook alle mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!