Kunststof kozijnen Kuperus Autoschade

Locatie: Franeker

Bij Kuperus Autoschade in Franeker is door Bouwbedrijf Rijpstra in fases kunststof kozijnen geplaatst van het merk Schüco. Voor dit project is gekozen voor het Schüco verdiept profiel met aanslag en hoeken in verstek en volledig uitgevoerd in de kleur glad wit. 

De kunststof kozijnen zijn geleverd door D&O inclusief HR++ beglazing (deels helder en deels gelaagd glas met matte folie).

Kunststof kozijnen Kuperus 6

Isolatie bij kunststof kozijnen in Franeker

Bij het toepassen van hoogrendement glas in combinatie met kunststof kozijnen is een perfecte isolatie, op het gebied van comfort en geluid, gecreëerd. Isoleren betekent ventileren, uiteraard zijn hier dan ook ventilatieroosters geplaatst. Voor dit project in Franeker is ervoor gekozen om de ventilatieroosters in de niet draaiende delen te plaatsen.

Keuze kunststof kozijnen Kuperus Autoschade

Wij kunnen u proberen te overtuigen waarom u zou moeten kiezen voor het merk Schüco, maar laten dat liever aan anderen over. Toen wij dan ook aan Epke Rijpstra van Bouwbedrijf Rijpstra vroegen waarom hij gekozen heeft voor kunststof kozijnen van het merk Schüco, reageerde hij als volgt:

“Wij kiezen voor Schüco omdat dit een kwalitatief sterk product is en wij veel vraag hebben naar dit type design. Daarnaast ondervinden wij zelden problemen met het kozijn en sluitwerk. Wij kiezen tevens voor kozijnen bij D&O aangezien wij vlot een prijs kunnen aanvragen en er serieus met ons wordt meegedacht over eventuele aanpassingen en combinaties. Indien er al onverhoopt een probleem mocht ontstaan wordt dit door D&O vlot opgepakt en in overleg verholpen. Tevens is er altijd een zeer goed contact met de medewerkers van D&O en zorgen ze voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.”

Bedankt Epke Rijpstra voor deze productaanbeveling en het vertrouwen in ons bedrijf!

Hoe kunnen wij u helpen?

Meer weten over dit project? Of zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met u mee over alle mogelijkheden voor uw bedrijfspand of uw woning.