Tussenwand van Profilit beglazing

Locatie: Westhem

Pollepleats is een groepsaccommodatie in Westhem, Zuidwest Friesland. Op deze locatie aan het water kan men reserveren voor een bruiloft, bedrijfsfeest of een vergadering. Bij Pollepleats plaatsten onze vakkundige monteurs een tussenwand van Profilit beglazing.

Veilige tussenwand van Profilit beglazing

Voor de tussenwand is gekozen voor Profilit beglazing (K25/60/7) met 16-draads inleg en een Antisol coating om de wand iets donkerder te maken. De keuze voor 16 draads inleg is gemaakt op basis van de veiligheidsnormen en zorgt ervoor dat mocht het glas door een ongeval breken dit aan de draden blijft hangen.
Tussenwand van Profilit beglazing

Profilit perfect als binnen beglazing

Profilit is dus een erg veilig product. Een belangrijk en uniek asprect van deze beglazing. Wat Profilit glas verder bij uitstek perfect maakt voor een tussenwand / binnenbeglazing is dat het product voldoet aan de strenge eisen op het gebied van thermische isolatie, geluidsisolatie of duurzaamheid en milieu. Dat maakt dat de tussenwand bij Pollepleats er naast tijdloos, ook erg praktisch is. Zeker voor een evenementenlocatie.

Bekijk meer toepassingen van Profilit beglazing

Ga voor meer voorbeelden van de veelzijdigheid van Profilit beglazing naar onze projecten en laat u inspireren! Zo hebben we onder meer in Amsterdam bij Nederlandse kleding accessoiremerk Barts een semi-transparante voorgevel geplaatst. In Hoogkerk is een wachtruimte voor stadsbussen een echte eyecatcher geworden met gekleurde wanden van Profilit glas. Maar het glasproduct leent zich ook uitstekend in ronde vorm bij een spiltrap.

Kunnen wij u helpen?

Profilit is, zoals u kunt zien, heel veelzijdig toe te passen. Dat kan binnen, zoals dus een tussenwand of scheidingswand in een badkamer. Maar het kan ook buiten worden toegepast als voorgevel. Wilt u meer weten over Profilit en wat uw mogelijkheden zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dat kan rechtstreeks met onze projectmanager Henny Zwier op (06) 24 77 92 25 .

Ontwerp: MA2 Mantgum
Aannemer: Veensta Bouw Dokkum
Meer over Pollepleats op pollepleats.nl