Profilit glas tandartspraktijk

Locatie: Gorinchem

D&O heeft Profilit glas als scheidingswand geplaatst bij Tandartspraktijk De Vaan (Mondzorg Lingewijk) in Gorinchem. Dit in samenwerking met architect en aannemer 

Profilit glas biedt een uitgebreide keuze aan decoratieve mogelijkheden om stijl en privacy te bieden. En dat allemaal met een maximum aan licht en vrijheid in design. In de tandartspraktijk is daarom gekozen voor een scheidingswand van glas van het type K25/60/7 D16 Opal gezandstraald.

Profilit glas voor tandartspraktijk: geluidsisolerend

Deze glazen scheidingswand met draadinleg is veilig voor mens en omgeving (doorstapbeveiliging / letselbeperking). Daarnaast biedt de beglazing een geluidsisolerende werking. Wel zo prettig voor de patiënt die in de wachtkamer zit en nog een behandeling moet ondergaan.

Profilit glas tandartspraktijk

Verder kenmerkt Profilit beglazing zich als onderhoudsarm, laat het veel natuurlijk licht door en minder kunstverlichting. Dat laatste maakt dat de energierekening van deze tandartspraktijk lager gaat uitvallen. Profilit voldoet verder ook aan de strenge eisen op het gebied van thermische isolatie, geluidsisolatie of duurzaamheid en milieu.

Samenwerking aannemer en architect

“De combinatie van hospitality en zorggerelateerde omgeving zijn steeds weer een bijzondere uitdaging volgens Gebebouw Helmond”, zo vermelden zij op hun website. Volgens ons zijn ze geslaagd in de totaalaanpak. De samenwerking met Gebebouw en Van der Schoot Architecten vonden wij optimaal en leidt in de toekomst tot meer mooie projecten.

Meer weten?

Is uw interesse door dit project gewekt en overweegt u om Profilit glas of een Profilit scheidingswand toe te passen? Neem dan vooral rechtstreeks contact op met onze projectmanager Henny Zwier op (06) 24 77 92 25 en laat u informeren over de veelzijdige mogelijkheden. Bekijk ook eens ons projecten met Profilit beglazing bij een gymzaal in Driehuis, in de agrarische sector en bij het subtropisch zwembad in Joure.